Αγιογραφίες

Είδα όνειρο ότι βρισκόμουν σε δωμάτιο νοσοκομείου κ πήγα τουαλέτα. Όταν έκατσα στη λεκάνη, οι τοίχοι της τουαλέτας, γέμισαν με αγιογραφίες αγίων, του Χριστού κ της Παναγίας με γαλήνια πρόσωπα
Ρίκα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το αφρόγαλα είναι η κρέμα του γάλακτος και συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευμάρεια.

Ετσι, αν δειτε στο όνειρό σας αφρόγαλα σε ποτήρι, είναι οιωνός τύχης και καλής προοπτικής, ειδικά στα προσωπικά αλλά και επαγγελματικά σας.

Αν όμως δείτε χυμένο αφρόγαλα, τότε να περίμενετε αναποδιές στην προσωπική σας ζωή.

Οι ταβέρνες είναι μέρη όπου τρώμε, πίνουμε και διασκεδάζουμε, αλλά ο ονειροκρίτης ερμηνεύει διαφορετικά τέτοιου είδους όνειρα.

Ετσι, αν δεις όνειρο ότι  κάθεσαι σε ταβέρνα να περιμένεις ζηλοτυπίες και φιλονικίες στη σχέση ή στο γάμο σου.

Τα Χριστούγεννα ειναι στον δυτικό κόσμο η γιορτή της αγάπης και της ελπίδας. Δειτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με Χριστούγεννα.

Το ραβανί είναι ένα από τα ωραιότερα γλυκά της κουζίνας μας, και συνήθως το απολαμβάνουμε με παγωτό. Για τον ονειροκρίτη, το ραβανί είναι σύμβολο των συναισθημάτων μας.

Αν ονειρευτείτε ότι πραγματοποιείτε κάποιο ταξίδι, είναι προμήνυμα ότι θα λάβετε κληρονομιά από κει που δεν το περιμένατε.

Τα γουρούνια είναι άκακα ζώα που τα εκτρέφουμε για φαγητό, όμως τα έχουμε συνδέσει και με τη βρωμιά. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε γουρούνι.