Καλωσορίσατε στον πιο μεγάλο ονειροκρίτη για να μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας.

Συμμαθητές.....

Καλησπέρα σας λέει ότι καθόμουν στο μαγαζί του πατέρα μου και σε κάποια δώσει βλέπω όλους μου τους συμμαθητές στην πλατεία λέει ένιωσα περίεργα όταν τους είδα και πήγα και εγώ εκεί που είναι αλλά δεν μου έδωσε κανείς σημασία έτσι έφυγα και πέρασα από την πλατεία και τους έκανα το σήμα αυτό 🖕🏻 και όταν το έκανα γελαγαν έτσι που λέτε πήγα μέσα στο μαγαζί και μου είπε η μάνα μου Μαρία μου μην κάνεις παρέα με αυτούς αστούς έτσι ήρθαν οι κολλητές μου και χάρηκα πολύ και βγήκα έξω και λέει ότι τα παιδιά από το σχολείο γελαγαν και ούρλιαζαν και τρέχανε έτσι με πήραν οι κολλητές μου καλακουτσα και πεταγαμε και εγώ λέει ούρλιαζα και ήμουν χαρούμενη μας κοιτούσαν όλοι αλλά δεν έδωσαν σημασία έτσι φύγαμε και πήγαμε σε ένα στοιχειωμένο σπίτι μέσα στο σπίτι είχε σκοτάδι και πολλά έντομα και λέει ότι φοβομασταν έτσι που λέτε είδα μια αράχνη η αράχνη μπήκε μέσα στο στόμα μου αλλά εγώ την έβγαλα έτσι φύγαμε μετά λέει πήγαμε βόλτα με της κολλητές μου στην πόλη και λέει είδα 3 σημαθητες μου και περνουσαμε από καφετέριες πετώντας....εκεί βλέπαμε πολύ όμορφα αγόρια μετά λέει κάνω έτσι και βλέπω αυτόν που μου αρέσει αλλά δεν ήμουν σίγουρη εάν ήταν αυτός έτσι τον κοιτούσα όταν με αντιλήφθηκε με κοιτούσε και αυτός μέσα στα μάτια αλλά δεν ήταν αυτός μετά λέει φύγανε οι κολλητές μου έτσι ξαφνικά και είδα την άλλη κολλητή μου και λέει ότι πήγαμε και κάτσαμε αλλά εγώ της έλεγα ότι εάν μπορεί να μου κάνει παρέα γτ φοβάμαι ότι θα χαθώ αυτά..... ήταν πολύ περίεργο το όνειρο μου....
Μαρία

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Η χαίτη στα ζώα δείχνει ρώμη και είναι στοιχείο επιβολής. Στα όνειρα ο ονειροκρίτης εξηγεί την παρουσία χαίτης ως ένα δείγμα κοινωνικοποίησης.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να ανοίγεις κάποια τρύπα ή λάκο, θα πέσεις έξω στα επαγγελματικά σου. Οι δουλειές σου θα αποτύχουν ή θα απολυθείς.

Αν πέφτεις σε κάποια τρύπα, θα πάθεις κάποιο ατύχημα.

Το παζλ είναι πολύ έξυπνο παιχνίδι όπου πρέπει να βάλουμε τα κομμάτια σε μια λογική σειρά. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με παζλ.

Αν ονειρευτείτε να πιάνετε βατράχια, προσέξτε τα θέματα υγείας, γιατί αυτά θα δημιουργήσουν προβλήματα στην οικογένεια σας.

Αν δεις όνειρο με πανέμορφα αρχαία αντικείμενα και αρχαία οικοδομήματα, να περιμένεις επιτυχία σε όλους τους τομείς.

Το μπαλκόνι είναι χώρος αναψυχής για ένα σπίτι, εκεί όπου καθόμαστε για να ρεμβάσουμε μέσα σε λουλούδια ατενίζοντας τον ουρανό. Στα όνειρα έχει συνήθως θετική σημασία.