Συμμαθητές.....

Καλησπέρα σας λέει ότι καθόμουν στο μαγαζί του πατέρα μου και σε κάποια δώσει βλέπω όλους μου τους συμμαθητές στην πλατεία λέει ένιωσα περίεργα όταν τους είδα και πήγα και εγώ εκεί που είναι αλλά δεν μου έδωσε κανείς σημασία έτσι έφυγα και πέρασα από την πλατεία και τους έκανα το σήμα αυτό 🖕🏻 και όταν το έκανα γελαγαν έτσι που λέτε πήγα μέσα στο μαγαζί και μου είπε η μάνα μου Μαρία μου μην κάνεις παρέα με αυτούς αστούς έτσι ήρθαν οι κολλητές μου και χάρηκα πολύ και βγήκα έξω και λέει ότι τα παιδιά από το σχολείο γελαγαν και ούρλιαζαν και τρέχανε έτσι με πήραν οι κολλητές μου καλακουτσα και πεταγαμε και εγώ λέει ούρλιαζα και ήμουν χαρούμενη μας κοιτούσαν όλοι αλλά δεν έδωσαν σημασία έτσι φύγαμε και πήγαμε σε ένα στοιχειωμένο σπίτι μέσα στο σπίτι είχε σκοτάδι και πολλά έντομα και λέει ότι φοβομασταν έτσι που λέτε είδα μια αράχνη η αράχνη μπήκε μέσα στο στόμα μου αλλά εγώ την έβγαλα έτσι φύγαμε μετά λέει πήγαμε βόλτα με της κολλητές μου στην πόλη και λέει είδα 3 σημαθητες μου και περνουσαμε από καφετέριες πετώντας....εκεί βλέπαμε πολύ όμορφα αγόρια μετά λέει κάνω έτσι και βλέπω αυτόν που μου αρέσει αλλά δεν ήμουν σίγουρη εάν ήταν αυτός έτσι τον κοιτούσα όταν με αντιλήφθηκε με κοιτούσε και αυτός μέσα στα μάτια αλλά δεν ήταν αυτός μετά λέει φύγανε οι κολλητές μου έτσι ξαφνικά και είδα την άλλη κολλητή μου και λέει ότι πήγαμε και κάτσαμε αλλά εγώ της έλεγα ότι εάν μπορεί να μου κάνει παρέα γτ φοβάμαι ότι θα χαθώ αυτά..... ήταν πολύ περίεργο το όνειρο μου....
Μαρία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δείτε στο όνειρό σας, μια κότα αόριστα χωρίς να σας κάνει εντύπωση το χρώμα της, μόνη της ή μαζί με άλλες, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα και σύντομα θα νοιώσετε ευτυχισμένοι και πλήρεις με τον εαυτό σας.

Ο θυμός και η οργή είναι μια φυσιολογική αν και αρνητική έκφραση του ανθρώπινου ψυχισμού και των συναισθημάτων μας. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους να είναι θυμωμένοι.

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.

Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι φοβερά ζώα και απίστευτα φονικοί κυνηγοί. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν φίλοι του ανθρώπου και αντίστοιχα ένα όνειρο με κροκόδειλους ποτέ δεν μπορεί να είναι καλός οιωνός.

Ενα πολύ καλό όνειρο αν πιστεύετε στο Θεό και είστε καλοί Χριστιανοί.

Αν ονειρευτείς το ιερό Ευαγγέλιο στον ύπνο σου, θα ακούσεις καλά λόγια και συμβουλές από ανθρώπους που θέλουν το καλό σου.

Για τους θρησκευόμενους το ευαγγέλιο είναι σημάδι επιτυχίας ενώ γιά τους άθεους το όνειρο είναι κακό.