Λευκο μικρο φερετρο

Σε εναν δρόμο μέσα στην πόλη υπήρχε μια μεγάλη τρύπα..εκει μέσα ενα μικρό λευκό φέρετρο κλειστό..είχε πεθάνει ένα μωρό...Απο πάνω απ την τρύπα περνούσαν αυτοκίνητα...εγω τα κοίταγα κ φοβόμουν οτι κάποιο θα πέσει μεσα.Ετσι σκέφτηκα κάτι πρέπει να βάλει κάποιος να φένεται οτι εδώ είναι τρύπα..πιο πέρα διάφοροι ανθρωποι.Ισως εργάτες..κ ξαφνικα δίπλα στην τρύπα είδα όρθιο φτυάρι ..λεω κάποιος το έβαλε για να βλέπουν τα αυτοκίνητα την τρύπα και να μην πέσουν μέσα.Μετά ηρθε μια γυναίκα..εκλαιγε για το χαμενο μωρο της...Εγω κ κάποιοι αλλοι..την κρατούσαμε πανω απ την τρύπα..Σαν να το είδαμε καποια στιγμη το μωρό..λες κ ήταν ζωντανο..ομορφο..μετα της είπα αστο να φύγει..κ η εικονα πάλι ιδια το λευκο μικρο φέρετρο μέσα στην τρύπα..μετα ξυπνησα..
Μαρικα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα σκαλοπάτια είναι το μηχανικό μέσο που έχει εφεύρει ο πολυμήχανος άνθρωπος για να ανεβαίνει αλλά και για να κατεβαίνει πιο εύκολα. Συμβολικά, οι σκάλες είναι μέσο για να περάσεις από ένα επίπεδο στο άλλο. Στα όνειρα, τα σκαλιά έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος, την κατάσταση τους αλλά και τι ακριβώς είδατε να συμβαίνει.

Τα μελομακάρονα είναι το απόλυτο γλυκό των Χριστουγέννων και φυσικά ένα από τα αγαπημένα όλου του κόσμου στην Ελλάδα. Ωστόσο, παρότι τρώμε μελομακάρονα και ευχαριστιόμαστε, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν αν ονειρευτείς ότι τρως μελομακάρονα, θα μάθεις κάτι άσχημο που θα σε πικράνει πολύ.

Το ψάρεμα είναι μία ασχολία που συνδυάζει την ηρεμία και την υπομονή. Μάλιστα, όταν η ψαριά είναι καλή για τον ψαρά, είναι επιτυχία και φέρνει σίγουρα ευμάρεια μια και τα ψάρια που έπιασε μπορεί να τα φάει ή να τα πουλήσει για να βγάλει λεφτά.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι καλλιεργείς χωράφι ή κήπο με σιτηρά, να περιμένεις πολλά πλούτη ενώ με λουλούδια σημαίνει χαρά και οικογενειακή γαλήνη.

Τα γουρούνια είναι άκακα ζώα που τα εκτρέφουμε για φαγητό, όμως τα έχουμε συνδέσει και με τη βρωμιά. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε γουρούνι.

Πολλές οι ερμηνείες του ονειροκρίτη για τη νύφη στα όνειρα. Ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακόμα κι αν εσείς που είδατε το όνειρο με μια νύφη είστε άντρας ή γυναίκα. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρα με νύφες.