Λευκο μικρο φερετρο

Σε εναν δρόμο μέσα στην πόλη υπήρχε μια μεγάλη τρύπα..εκει μέσα ενα μικρό λευκό φέρετρο κλειστό..είχε πεθάνει ένα μωρό...Απο πάνω απ την τρύπα περνούσαν αυτοκίνητα...εγω τα κοίταγα κ φοβόμουν οτι κάποιο θα πέσει μεσα.Ετσι σκέφτηκα κάτι πρέπει να βάλει κάποιος να φένεται οτι εδώ είναι τρύπα..πιο πέρα διάφοροι ανθρωποι.Ισως εργάτες..κ ξαφνικα δίπλα στην τρύπα είδα όρθιο φτυάρι ..λεω κάποιος το έβαλε για να βλέπουν τα αυτοκίνητα την τρύπα και να μην πέσουν μέσα.Μετά ηρθε μια γυναίκα..εκλαιγε για το χαμενο μωρο της...Εγω κ κάποιοι αλλοι..την κρατούσαμε πανω απ την τρύπα..Σαν να το είδαμε καποια στιγμη το μωρό..λες κ ήταν ζωντανο..ομορφο..μετα της είπα αστο να φύγει..κ η εικονα πάλι ιδια το λευκο μικρο φέρετρο μέσα στην τρύπα..μετα ξυπνησα..
Μαρικα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με βροχή είναι γενικά καλά όνειρα, αρκεί να δείτε ήρεμη βροχούλα. Αν ονειρευτείτε όμως καταιγίδα να λυσσομανάει ή λασποβροχή τα πράγματα δεν θα είναι τόσο καλά.

Τι σημαίνει ένα όνειρο με γάτα; Υπάρχουν κι εδώ πολλές ερμηνείες και ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική εξήγηση ανάλογα με το πως ακριβώς ονειρευτήκαμε τη γάτα, ακόμα και με τι χρώμα είχε!

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ένα νεαρό κατσίκι είναι οιωνός για αρρώστια. Αν έχεις παιδιά, θα πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να αρρωστήσουν.

Τα όνειρα με νυχτερίδες δε είναι καλά όνειρα και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κακό σημάδι. Η νυχτερίδα συμβολίζει δεινά και στενοχώριες.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείτε νυχτερίδες θα έχετε προβλήματα στα αισθηματικά, στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σας.

Ααααχ, έρωτας, έρωτας. Πόσο συχνά βλέπουμε ένα όνειρο όπου ερωτευτήκαμε τον τάδε ή μας ερωτεύτηκε ο δείνα; Ο έρωτας είναι καθημερινή ανάγκη του ανθρώπου και γι'αυτό τον απασχολεί πολύ και στα όνειρα.

Τα όνειρα με νηστείες και παρόμοια πράγματα θεωρούνται κακοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη.  Ετσι, αν ονειρευτείς σου πως κάνεις νηστεία ή νηστεύεις, αυτό προμηνύει φτώχεια και υποκρισία.