Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Καβγάς, τσακωμός

Ο καυγάς και ο τσακωμός ως σύμβολα των ονείρων μπορούν να έχουν πολλαπλές ερμηνείες.  Ένας καβγάς είναι πάντα ένα δυσάρεστο και λυπηρό θέαμα, πόσο μάλλον όταν μπλέξουμε εμείς οι ίδιοι σε τσακωμό. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καβγάδες, τσακωμούς και φιλονικίες.

Τα όνειρα που περιλαμβάνουν καυγά συχνά αντιπροσωπεύουν εσωτερικές συγκρούσεις, ανεπίλυτα ζητήματα ή προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζετε στην καθημερινή ζωή σας. Αυτά τα όνειρα μπορούν να παρέχουν ενδείξεις για τα συναισθήματά σας, τις επιθυμίες σας και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις συγκρούσεις.

Γενικά, ο καβγάς στο όνειρο είναι αμφίσημος. Κάποιες φορές έχει αντίθετη ερμηνεία και θεωρείται καλό σημάδι, ενώ κάποιες άλλες φορές ένας τσακωμός θεωρείται κακό προμήνυμα. Στις πολλές περιπτώσεις, ο καβγάς στο όνειρο μπορεί να υποδηλώνει ότι βιώνουμε μια διαμάχη ή σύγκρουση για ένα θέμα που μας απασχολεί και έχει μετατραπεί σε πρόβλημα για εμάς. Το πρόσωπο με το οποίο κάνουμε καβγά στο όνειρό μας μπορεί να είναι το κλειδί για την ερμηνεία του ονείρου.

Ο πλαίσιο και οι λεπτομέρειες του καυγά στο όνειρό σας μπορούν να παρέχουν πρόσθετες υποδείξεις. Εστιάστε σε αυτόν με τον οποίον παλεύετε, καθώς μπορεί να αντιπροσωπεύει πτυχές του εαυτού σας ή τα χαρακτηριστικά του άτομου που εμπλέκεται. Για παράδειγμα, το να παλεύετε με ένα μέλος της οικογένειάς σας μπορεί να υποδεικνύει ανεπίλυτες οικογενειακές τάσεις, ενώ το να παλεύετε με έναν φίλο μπορεί να συμβολίζει μια διαφωνία ή την ανάγκη να αντιμετωπίσετε ζητήματα στη φιλία σας.

Το αποτέλεσμα του καυγά μπορεί επίσης να είναι σημαντικό. Εάν κερδίζετε τον καυγά στο όνειρό σας, μπορεί να υποδεικνύει ότι αποκτάτε έλεγχο επί μιας κατάστασης ή νικάτε επιτυχώς τα εμπόδια. Αντίθετα, η ήττα στον καυγά μπορεί να υποδείκνυει αίσθημα αδυναμίας, φόβου ή μια αίσθηση υπερβολικής επιβάρυνσης από προκλήσεις στη ζωή σας.

Τέλος, είναι σημαντικό να εξετάσετε τα συναισθήματά σας κατά τη διάρκεια του καβγά στο όνειρό σας. Νιώθατε οργή, φόβο ή αποφασιστικότητα στο όνειρό σας; Αυτά τα συναισθήματα μπορούν να είναι καθοριστικά για την ερμηνεία ενός ονείρου με τσακωμούς.

Έτσι, κατά τον ονειροκρίτη  αν ονειρευτείς πως μαλώνεις με άγνωστους, να περιμένεις μάλλον δυσάρεστα νέα. Ίσως, κάποιες ειδήσεις από μακρινά μέρη να σε ανησυχήσουν.

Επίσης, αν δεις στον ύπνο σου μια έντονη λογομαχία ή να λογομαχείς εσύ με κάποιον άγνωστο με έντονο τρόπο, αυτό το όνειρο ερμηνεύεται ως οιωνός ότι θα μαλώσεις στο σπίτι σου για κάποιο θέμα που σε απασχολεί. Και μάλλον ο καυγάς αυτός θα είναι ιδιαίτερα «θορυβώδης».

Όμως, ο απλός καυγάς με γνωστό πρόσωπο ή συγγενή στο όνειρο, σημαίνει συνήθως ότι θα συμφιλιωθείς με το άτομο αυτό. Αν ονειρευτείς ότι μαλώνεις με κάποιον φίλο, χωρίς όμως βία, σημαίνει το αντίθετο. Μάλλον, το πρόσωπο αυτό θα σε βοηθήσει σε κάποιο πρόβλημα ή θα σου κάνει κάποια εξυπηρέτηση.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι τσακώνεσαι ή έχεις καβγά με ένα πεθαμένο άτομο, τότε αυτό έχει δύο ερμηνείες. Η' δεν έχεις συμφιλιωθεί ακόμα με την απώλεια του προσώπου αυτού ή ο πεθαμένος είναι οιωνός για αλλαγή και ανανέωση. Αν πάνω στο καβγά ο πεθαμένος σου φωνάζει κάτι, είναι σημαντικό να το ακούσεις προσεκτικά.

Αν είσαι ανύπαντρη γυναίκα και δεις στο όνειρο σου ότι καβγαδίζεις, αυτός ο καβγάς θεωρείται οιωνός για γρήγορο γάμο. Πιθανώς να γνωρίσεις κάποιον και η σχέση αυτή να είναι σοβαρή.

Επίσης, αν είσαι παντρεμένη και ονειρευτείς πως τσακώνεσαι με τον άντρα σου, κι αυτός ο τσακωμός θεωρείται καλό όνειρο. Σύντομα θα λύσετε τα όποια προβλήματα και θα σου κάνει κάποιο δώρο!

Ο τσακωμός με συνεργάτη ή προϊστάμενο στο όνειρο είναι διφορούμενος. Ένας απλός καβγάς, μια αντιπαράθεση σε δημόσια θέα, ίσως είναι θετικό σημάδι για επίλυση προβλημάτων και επαγγελματική ανέλιξη. Αν όμως ονειρευτείς ότι βρίζεστε, πιάνεστε στα χέρια και παλεύετε τότε μάλλον θα έχεις προβλήματα στη δουλειά σου ή έχεις ήδη προβλήματα με το άτομο αυτό και δεν ξέρεις πως να τα λύσεις. Πιθανώς, να χρειαστεί να αλλάξεις εργασία.

Γενικά, αν δεις στο όνειρό σου ότι είσαι σε άγριο καβγά με βρισιές, ξύλο και χτυπήματα, αυτό συνήθως έχει δυσάρεστη ερμηνεία.  Αν δεις ότι είσαι σε σωματικό καβγά (δηλαδή ξυλοδαρμό) με γνωστό πρόσωπο, ίσως πρέπει να προετοιμάζεσαι για πραγματικό και άγριο καβγά με το πρόσωπο αυτό. Αν δεις ότι παλεύεις με νύχια και με δόντια για να σώσεις τη ζωή σου, αυτό το όνειρο ίσως συμβολίζει τη ζήλια που νιώθεις ή θα νιώσεις για κάτι. Παρόμοια είναι η εξήγηση αν ονειρευτείς ότι χτυπάς άγρια κάποιο άτομο. Το ίδιο όνειρο μπορεί να σημαίνει και ότι θα κληθείς να πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις.

Τέλος, αν δεις σκυλιά να κάνουν καβγά και να δαγκώνονται, αυτό είναι προμήνυμα για τσακωμό με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παρόμοια, αν δεις κοκόρια να τσακώνονται, είναι οιωνός για προβλήματα στη δουλειά - πιθανώς να μαλώσεις με κάποιον συνάδελφο ή συνεργάτη σου.

Σχόλια