Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Λιμάνι

Το λιμάνι είναι το σημείο εκκίνησης αλλά και το τέλος των ταξιδιών και των περιπετειών μας. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπεις ένα λιμάνι στο όνειρό σου;

Γενικά, τα όνειρα με λιμάνι θεωρούνται καλά και προοιωνίζουν θετικά πράγματα.

Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου ένα λιμάνι αυτό σημαίνει ότι θα βρεις την ευτυχία, την ηρεμία, ενώ θα έχεις γαλήνη και ξεκούραση. Γενικά όσο πιο όμορφο είναι το λιμάνι και γαλήνια τα νερά της θάλασσας, τόσο πιο καλό σημάδι ειναι αυτό.

Αν δεν έχεις σχέση, και ονειρευτείς ένα ήσυχο ή γραφικό λιμάνι χωρίς πολύ κόσμο, αυτό κατά τον ονειροκρίτη είναι συνήθως μήνυμα πως σύντομα θα βιώσεις έναν έρωτα, που μπορεί να είναι αυτός ο ένας και μοναδικός αληθινός έρωτας που περίμενες πάντα.

Αν δεις στο όνειρό σου να είσαι σε λιμάνι ή να φεύγεις με καράβι από το λιμάνι, μπορεί να είναι οιωνός ότι θα έχεις σύντομα ευκαιρίες να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο.

Αν έχεις χωρίσει πρόσφατα, τότε το λιμάνι στο όνειρο προμηνύει πιθανώς μια επανασύνδεση με τον αγαπημένο σου.

Γενικότερα, αν δεις στο όνειρό σου ότι βρίσκεται μπροστά σε ένα λιμάνι, σημαίνει ότι θα καταφέρεις να απαλλαγείς από κάτι που σε βασανίζει.

Αν ονειρευτείς ότι είσαι πάνω σε ένα πλοίο που μπαίνει σε απάνεμο λιμάνι, σημαίνει ότι μάλλον θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες. Στον επαγγελματικό τομέα, αυτές οι ευκαιρίες θα σου φέρουν λεφτά και γενικότερα κέρδη. Στα αισθηματικά, το όνειρο αυτό ερμηνεύεται ως δείγμα ότι αισθάνεσαι ολοκλήρωση και σιγουριά για τη σχέση σου με το αγαπημένο σου πρόσωπο.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι κάνεις ταξίδι στη θάλασσα και μπαίνεις σε κάποιο λιμάνι, αλλά δεν είναι ο τελικός προορισμός σου, αυτό ίσως ειναι προμήνυμα για κάποια ευχάριστη εκπλήξη. Επίσης για τους επιχειρηματίες και όσους εργάζονται ίσως να δηλώνει κάποια καινοτομία ή νεωτερισμό που θα κάνει τα πράγματα ευκολότερα και πιο προσοδοφόρα. Αν στο ίδιο όνειρο δεις ότι τελικά φτάνεις στον τελικό προορισμό σου, αυτό σημαίνει ότι είτε θα σου βγει κάποιο σχέδιο που προετοιμάζεις είτε γενικότερα θα πετύχουν τα πλάνα σου όπως τα έχεις σχεδιάσει.

Επίσης, αν στο όνειρό σου δεις ότι είσαι πάνω σε πλοίο ή βάρκα που έχει ρίξει άγκυρα σε λιμάνι, αυτό δείχνει ότι έχεις ή νιώθεις μια σταθερότητα που θα σου βγει σε καλό. Στα επαγγελματικά, το ίδιο όνειρο όμως μπορεί να υποδηλώνει ότι νιώθεις μια στασιμότητα. Μην ανησυχείς όμως, γιατί αυτό δεν είναι κακό.

Αντίθετα, αν ονειρευτείς πως τρέχεις σε ένα λιμάνι για να προλάβεις το πλοίο και τελικά δεν τα καταφέρνεις, αυτό ειναι κακό όνειρο. Συνήθως προμηνύει κάποια ερωτική απογοήτευση ή και χωρισμό. Πιθανώς να πρόκειται και για κάποιο φόβο ή απωθημένο που έχεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σου.

Παρόμοια, αν δεις στο όνειρό σου ότι βρίσκεσαι σε λιμάνι και ένα πλοίο χάνεται στον ορίζοντα, είναι προμήνυμα για ευκαιρία που θα χάσεις.

Αν δεις ένα εμπορικό λιμάνι με κοντέινερ, και ανθρώπους να φορτώνουν ή να ξεφορτώνουν, αυτό ίσως δείχνει άγχος για τη δουλειά σου. Και πάλι όμως δεν ειναι κακό όνειρο.

 

Σχόλια