Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Τηλεόραση, οθόνη

Τα όνειρα με τηλεόραση και οθόνες έχουν διαφορετικές ερμηνείες. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για κάθε περίπτωση.

Αν ονειρευτείς μια λευκή οθόνη σημαίνει ευτυχία και πολλά πλούτη.

Αντίθετα, μια μαύρη οθόνη στο όνειρό σου δείχνει απογοήτευση, αποτυχία και κακοτυχία.

Αν ονειρευτείς τον εαυτό σου να παίζει στην τηλεόραση, πιθανώς να έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου ή απλώς να θες μια μέρα να εμφανιστείς πραγματικά στη μικρή οθόνη.

Αν είσαι γυναίκα, παντρεμένη ή σε δεσμό, και δεις στο όνειρό σου τον σύζυγο ή τον αγαπημένο σου στη μικρή οθόνη, είναι δείγμα ότι τον έχεις σε μεγάλη υπόληψη και θα ήθελες να τον δεις να γίνεται διάσημος.

Αν όμως είσαι άντρας και δεις τη γυναίκα ή την αγαπημένου να είναι στην τηλεόραση, είναι οιωνός για απιστία ή ότι φοβάσαι ότι δε σου είναι πιστή.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου μια σπασμένη οθόνη τηλεόρασης, είναι δείγμα ότι έχεις βαρεθεί τα συνηθισμένα, τη ρουτίνα που έχει η ζωή σου και θες να τα αλλάξεις όλα. Καιρός να δεις τα πράγματα αλλιώς.

Επιπλέον, αν ονειρευτείς ότι πετάς μια τηλεόραση από το παράθυρο ή το μπαλκόνι, σημαίνει ότι έχεις αποφασίσει να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου και να πετύχεις τους στόχους σου.

Αν δεις κάποιον διάσημο του αντίθετου φύλου στην τηλεόραση, σημαίνει ότι τον ζηλεύεις ή ότι θα ήθελες να είσαι στη ζωή του ή στο κρεβάτι του.

Αν δεις ένα ζευγάρι να κάνει σεξ στην τηλεόραση, ειναι δείγμα ανασφάλειας ή κακής ερωτικής ζωής.

Σχόλια