Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Όπλα, όπλο

Τα όπλα είναι μια από τις αμφιλεγόμενες εφευρέσεις του ανθρώπου. Το όπλο από μόνο του συμβολίζει την εξουσία, την υποταγή και τη δύναμη μια και ο κάτοχος του έχει τη δύναμη να αφαιρεί ζωές και άρα να επιβάλλει τη θέλησή του με τη βία.

Όπως είναι αναμενόμενο, στις περισσότερες περιπτώσεις τα όπλα στα όνειρα ο ονειροκρίτης τα ερμηνεύει ως οιωνό για φιλονικία. Αν δεις πολλά όπλα μαζεμένα, αυτό το όνειρο πολλές φορές σημαίνει ότι θα έχει καυγάδες με συγγενείς ή/και φίλους.

Αν δεις στο όνειρό σου κάποιον να κρατά όπλο ή όπλα, αυτό σημαίνει ότι βρίσκεσαι ή θα βρεθείς σύντομα σε δυσάρεστες καταστάσεις στις οποίες δε θα έχεις εσύ τη δύναμη να αποφασίσεις αλλά κάποιος άλλος θα σου επιβάλλει τη θέλησή του.  Αν το πρόσωπο που κρατά όπλα είναι γνωστό, το όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι θα μαλώσετε.

Αν αντίθετα ονειρευτείς ότι κρατάς εσύ ένα όπλο στα χέρια σου, τότε αυτό μάλλον ερμηνεύεται ότι έχεις τον έλεγχο της ζωής σου και ξέρεις πως να πετύχεις τους στόχους σου. Κατά μία παρόμοια ερμηνεία, αυτό το όνειρο είναι προμήνυμα για δόξες, τιμές, καλή υπόληψη και κοινωνική άνοδο.

Για όσους και όσες ασχολούνται με τα κοινά, π.χ. με την πολιτική, το όνειρο όπου κρατάνε οι ίδιοι όπλα θεωρείται δείγμα επιτυχίας και συμπάθειας από τον κόσμο.

Εναλλακτικά, όμως, το όνειρο όπου κρατάς όπλα μπορεί να σημαίνει ότι έχεις ξεροκεφαλιά, δεν ακούς γνώμη των άλλων και κάνεις αυτό που θες ακόμα χωρίς να λογαριάζεις τίποτε.  Και αυτό μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από ότι περιμένεις.

Αν δεις στο όνειρό σου όπλο ή όπλα παλιά ή όπλο με σκουριά, αυτό ερμηνεύεται συνήθως ως οιωνός για ψυχική και σωματική κούραση. Το ίδιο όνειρο μπορεί να σημαίνει και θάνατο και γενικά μια δυσάρεστη απώλεια στην οικογένεια.

Επίσης, αν δεις όπλα πεταμένα ή σπασμένο όπλο που δεν λειτουργεί, αυτό θεωρείται προμήνυμα ότι κάποιες αποφάσεις που έλαβες δεν ήταν σωστές και τελικά θα χάσεις τον έλεγχο. Για τους επιχειρηματίες το όνειρο με χαλασμένα όπλα ίσως δείχνει οικονομικά προβλήματα. Για τις γυναίκες, το όνειρο αυτό μπορεί να σημαίνει και ερωτική απογοήτευση. Γενικά τα πεταμένα όπλα δείχνουν απώλεια ελέγχου.

Αν δεις όπλα κρεμασμένο στον τοίχο, αυτό είναι δείγμα για κοινωνική αναγνώριση.

Αν δεις στον ύπνο σου ότι κάποιος σε απειλεί με όπλο, πρέπει να προσέξεις την υγεία σου.

Την ίδια ερμηνεία έχει το όνειρο όπου βλέπεις πως τραυματίζεσαι από όπλο. Συνήθως θεωρείται προάγγελος για αρρώστια.  

Για μια γυναίκα, το όνειρο με όπλο σημαίνει συνήθως ερωτικό δεσμό ή γάμο. Μπορεί όμως να προοιωνίζει ερωτικές απολαύσεις που όμως δε θα έχουν καλό τέλος. Κατά μια άλλη ερμηνεία, αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί όπλα σημαίνει ότι θα κάνει γάμο που όμως δε θα πάει καλά.

Τέλος, αν ονειρευτείς στρατιώτη με όπλα αυτό θεωρείται δείγμα για προστασία.

Σχόλια