Φιδι

Είδα στον ύπνο μου εκει που περπάταγα ότι πετάχτηκε ένα κόκκινο φίδι και με δαγκωσε στην φτέρνα του αριστερού ποδιού....άρχισα να τρέχω και δεν έφευγε με τίποτα και εκει που έτρεχα με δαγκώνει αλλο ένα πράσινο φίδι στην γάμπα....πιο μετα με δαγκωσε αλλο ένα φίδι κόκκινο στην φτέρνα του δεξιού ποδιού και στην συνέχεια στην γάμπα...μετα από ώρα όμως τα έπιασα και τα έβγαλα από τα πόδια μου και τα τέσσερα....μπορείτε να μου πείτε τι ειναι αυτό;;
Κώστας

Ετικέτες

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 7 μήνες

Κώστα, τα φίδια στον ύπνο δείχνουν άγχος και αγωνία για το μέλλον. Είναι σημάδι νοσηρής κατάστασης και καταθλιπτικού περιβάλλοντος. Να περιμένεις απογοήτευση, αρρώστια ή απώλεια εργασίας και χρημάτων από δόλια σχέδια κάποιων άλλων. Πιθανώς, κάποιοι δήθεν φίλοι  να διασπείρουν δηλητηριώδη λόγια για εσένα. Το μόνο καλό είναι ότι κατάφερες να τα βγάλεις από τα πόδια σου.

 
 

Ευαγγελια

πριν από 5 χρόνια 2 μήνες

Είδα στον ύπνο μου ότι μπήκαμε στο σπίτι εγώ ο σύζυγος και η μικρή μας και κυνηγοθσε ένα φυσικό που ήταν μέσα στο σπίτι εντέλει όταν το στρίμωξα σηκώθηκε που επιτέθηκε και με τσιμπησε στο χέρι!πηγαίνοντας ο σύζυγος να το βγάλει απ' το χέρι μου τσίμπησε και αυτόν λιγάκι αλλά το σκότωσε με τα χέρια του λέει του έλιωσε το κεφάλι!ήταν πολύ μικρό φίδι και Χόντο όπως ένα σκουλίκι όχι χοντροτερο.τι συμαινει?

Κασσάνδρα

πριν από 4 χρόνια

Γειά σας λοιπόν... Εγώ είδα στον ύπνο μου πως ειμουν ξυπόλητη κ ήρθε ένα μαύρο φίδι κ με δαγκοσε ανάμεσα από τα δύο μεσαια δάχτυλα του ποδιού μου.. Κ εκείνη τη στιγμή ένιωσα κ πόνο... Κ κατάφερα να ξεκολλήσω να δόντια του από τη σάρκα μου και το πέταξα μακρυά... Τι σημαίνει αυτό?

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η ταράτσα είναι η επίπεδη στέγη των σπιτιών μας, ειδικά των πολυκατοικιών στις πόλεις. Προέρχεται από τη βενετική λέξη terazza και τη  χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας για πολλές χρήσεις. Για να δούμε όμως πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ταράτσα.

Το κρύο στο όνειρο έχει διττή σημασία και οι ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης διαφέρουν ανάλογα με τα συμφραζόμενα. Διάβασε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το κρύο στα όνειρά μας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μέλισσες να πετούν σε σμήνος, σημαίνει ότι θα έχεις κέρδη.

Πολλές μέλισσες που πηγαινοέρχονται στην κυψέλη, σημαίνουν χαρά, ευτυχία, αφθονία και αγάπη στην οικογένεια σου.

Οι ωτασπίδες είναι ένα απλό εργαλείο για τα αυτά, για να έχουμε την ησυχία μας και να μην ακούμε θόρυβο. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις ωτασπίδες στο όνειρο!

Είδες στο όνειρό σου ότι μαγείρευες ή ότι ήσουν μαγείρισσα; Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μαγείρεμα.

Τα δέντρα είναι πηγή οξυγόνου και ζωής, ειδικά τα μεγάλα καταπράσινα δέντρα συμβολίζουν πάντα την ευμάρια, την καλλιέργεια και τον πλούτο.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε όνειρο με πολλά πράσινα δέντρα, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε χαρές και πλούτη.