Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Φιδι

Είδα στον ύπνο μου εκει που περπάταγα ότι πετάχτηκε ένα κόκκινο φίδι και με δαγκωσε στην φτέρνα του αριστερού ποδιού....άρχισα να τρέχω και δεν έφευγε με τίποτα και εκει που έτρεχα με δαγκώνει αλλο ένα πράσινο φίδι στην γάμπα....πιο μετα με δαγκωσε αλλο ένα φίδι κόκκινο στην φτέρνα του δεξιού ποδιού και στην συνέχεια στην γάμπα...μετα από ώρα όμως τα έπιασα και τα έβγαλα από τα πόδια μου και τα τέσσερα....μπορείτε να μου πείτε τι ειναι αυτό;;
Κώστας

Ετικέτες

ονειροκριτης

πριν από 8 χρόνια 4 μήνες

Κώστα, τα φίδια στον ύπνο δείχνουν άγχος και αγωνία για το μέλλον. Είναι σημάδι νοσηρής κατάστασης και καταθλιπτικού περιβάλλοντος. Να περιμένεις απογοήτευση, αρρώστια ή απώλεια εργασίας και χρημάτων από δόλια σχέδια κάποιων άλλων. Πιθανώς, κάποιοι δήθεν φίλοι  να διασπείρουν δηλητηριώδη λόγια για εσένα. Το μόνο καλό είναι ότι κατάφερες να τα βγάλεις από τα πόδια σου.

 
 

Ευαγγελια

πριν από 3 χρόνια 11 μήνες

Είδα στον ύπνο μου ότι μπήκαμε στο σπίτι εγώ ο σύζυγος και η μικρή μας και κυνηγοθσε ένα φυσικό που ήταν μέσα στο σπίτι εντέλει όταν το στρίμωξα σηκώθηκε που επιτέθηκε και με τσιμπησε στο χέρι!πηγαίνοντας ο σύζυγος να το βγάλει απ' το χέρι μου τσίμπησε και αυτόν λιγάκι αλλά το σκότωσε με τα χέρια του λέει του έλιωσε το κεφάλι!ήταν πολύ μικρό φίδι και Χόντο όπως ένα σκουλίκι όχι χοντροτερο.τι συμαινει?

Κασσάνδρα

πριν από 2 χρόνια 9 μήνες

Γειά σας λοιπόν... Εγώ είδα στον ύπνο μου πως ειμουν ξυπόλητη κ ήρθε ένα μαύρο φίδι κ με δαγκοσε ανάμεσα από τα δύο μεσαια δάχτυλα του ποδιού μου.. Κ εκείνη τη στιγμή ένιωσα κ πόνο... Κ κατάφερα να ξεκολλήσω να δόντια του από τη σάρκα μου και το πέταξα μακρυά... Τι σημαίνει αυτό?

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Τα λουλούδια στο όνειρό μας είναι οιωνοί για τα αισθηματικά μας. Μερικές φορές σημαίνουν ερωτικές επιτυχίες, αλλά άλλες φορές ο ονειροκρίτης τα εξηγεί ως σύμβολα απογοήτευσης.

Η αγαύη είναι ένα κακτώδες φυτό, που έχει πάρει το όνομα του από την κόρη του αρχαίου βασιλιά των Θηβών Κάδμου. Το φυτό αυτό λέγεται και "αθάνατος" γιατί ριζώνει και αναπτύσσεται άνετα και σε φτωχά, ξερά εδάφη ακόμα και χωρίς νερό!

Όταν δεις στο όνειρό σου ένα ωραίο άτομο ή αν ονειρευτείς ωραίο τον εαυτό σου, είναι καλό όνειρο.

Κατά τον ονειροκρίτη, η ομορφιά στα όνειρα δείχνει ότι  θα έχεις υγεία, ευτυχία και μακροβιότητα.

Τα όνειρα με τηλεόραση και οθόνες έχουν διαφορετικές ερμηνείες. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για κάθε περίπτωση.

Τα όνειρα με ξυράφια δείχνουν ότι αγωνιάς για κάποιο θέμα που σε απασχολεί πολύ, είτε προσωπικό είτε επαγγελματικό.