άσχημο όνειρο για τον πρώην φίλο μου

Γεια σας! Είδα ένα όνειρο που αφορόυσε τον πρώην φίλο μου ο οποιος προσφατα μετακομισε Γερμανια κατω απο πιεση των γονιων του για να σπουδασει(και για αυτο το λογο χωρισαμε). Ειδα λοιπον οτι ειχα παει σε ενα κτηριο με την κολλητη μου και ξαφνικα βγηκε αυτος απο το κτηριο με τον κολλητο του ο οποιος συμπεριφεροταν σαν τρελος. Ρωτουσα τον πρωην μου πως τα περναει και αυτος απο τη μια χαιροταν και με φιλαγε και με αγκαλιαζε που με ξαναβλεπε απο την αλλη μελαγχολουσε και μου λεγε να φυγω. Παρατηρησα κιολας οτι ειχε μπλε ματια ενω τα δικα του ειναι καστανα. Ηταν πολυ κουρασμενος σωματικα και φαινοταν οτι ταλαιπωρουταν. Το θεμα ειναι οτι εκανε μια δουλεια η οποια δεν ηταν νομιμη, ηταν "βρωμικη" και δεν του αρεσε αλλα εβγαζε καλα λεφτα. Δεν εγινε κατι συνταρακτικο στο ονειρο αλλα θυμαμαι οτι ηταν πολυ εντονο και η ατμοσφαιρα ηταν πολυ ασχημη, τοσο ασχημη που οταν το σκεφτομαι κλαιω. Το τελευταιο πραγμα που θυμαμαι πριν ξυπνησω ειναι οτι με πηρε αγκαλια και τα ματια του εγιναν παλι καστανα. Σημαινουν τιποτα ολα αυτα η μηπως ειναι απλα ενα τρελο και ασημαντο ονειρο? Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
Κατερίνα

Ετικέτες

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 7 μήνες

Κατερίνα, το όνειρό σου δείχνει ότι τρέφεις ακόμα αισθήματα για τον πρώην σου και δεν τον έχεις ξεχάσεις. Απεναντίας, τον σκέφτεσαι και ανησυχείς για το πως περνάει. Οι αγκαλιές, τα φιλιά και τα μάτια που επανήλθαν στο κανονικό τους χρώμα είνα καθαρά σημάδια ότι εύχεσαι να επανασυνδεθείτε.

 

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες.

Τα όνειρα με φαντάσματα και πνεύματα δεν είναι καλά όνειρα. Αντίθετα, αν δειτε φάντασμα στον ύπνο σας πρέπει να πάρετε προφυλάξεις γιατί κάποια συμφορά έρχεται σε εσάς και τους δικούς σας, ενώ είναι σε κίνδυνο η όποια περιουσία έχετε.

Η ζυγαριά είναι το εργαλείο με το οποίο μετράμε μια ποσότητα και συνήθως είναι η μέτρησή της που οδηγεί σε αποφάσεις, οικονομικές ή προσωπικές. Στα όνειρα, η ζυγαριά είναι σύμβολο προτάσεων, συμφωνιών αλλά και αλλαγής πορείας.

Το πηγάδι συμβολίζει τη γερή και αγνή φιλία. Ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το ποτάμι που θα δεις στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει μια διαφορετική ερμηνεία.

Ο καφές στα όνειρα είναι οιωνός πίκρας, κακοτυχίας και αναποδιών. Να προσέχετε όταν δείτε τέτοιο όνειρο!