στρώσιμο κρεβατιού

Είδα στον ύπνο μου την πρώην μου να μου στρώνει το κρεβάτι και να μου φιλάει το δεξί χέρι, μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Χάρης

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 6 μήνες

Χάρη, το όνειρό σου είναι καλό. Γενικά, το κρεβάτι στο όνειρο συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα και τις σωματικές απολαύσεις και το γάμο. Το ότι είδες την πρώην να σου στρώνει το κρεβάτι και να σου φιλάει το χέρι σημαίνει δύο πράγματα: είτε ότι σύντομα θα αποκτήσεις μια σοβαρή σχέση ή ότι ακόμα τρέφεις αισθήματα για εκείνην...

 

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αχ παλιοκουνούπι γύρω μου γυρίζεις μια πηγαινεις περα μια ξαναγυριζεις, αχ παλιοκουνουπι τωρα θα σου δειξω με το εντομοκτονο τωρα θα σου ριξω, αχ παλιοκουνουπι ποτε τσιμπας το αυτακι,ποτε την μυτιτσα , ποτε το χερακι! λέει το παιδικό τραγουδάκι για τα γνωστά σε όλους κουνούπια που μας ταλαιπωρούν ιδίως το καλοκαίρι. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κουνούπια;

Τα όνειρα με εσώρουχα έχουν να κάνουμε με τον εσωτερικό κόσμο μας, τα συναισθήματά και τα ερωτικά ενώ έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση των εσωρούχων.

Η βάπτιση είναι μια πολύ σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή των παιδιών μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βαφτίσια.

Η πετσέτα στο όνειρό σας μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της πετσέτας αλλά και το περιβάλλον που βλέπετε στο όνειρο, ώστε να κατανοήσετε καλύτερα το νόημα του ονείρου. Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με πετσέτες.

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής του ανθρώπου, λένε κάποιοι, και το μάτι στο όνειρο είναι πολύ ισχυρό σύμβολο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αλλες φορές έχουν καλή ερμηνεία άλλες φορές όχι.