Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Δόντια κουνιούνται

Καλησπέρα οτι ξύπνησα απο αυτο το όνειρο,,την πρώτη φορά δεν έδωσα σημασία κ δεν ηταν τοσο έντονο,,,ειχα φτιάξει τα δόντια μ πιο παλιά κ γενικα εχω μια ανυσηχια αλλα ειναι παρόμοιο όνειρο σε μικρό διάστημα π βλέπω. Ειμαι στο σπίτι το πατρικό μ με τον πατέρα μού.ξαφνικα αρχίζουν κ κουνιούνται τα δόντια μ κ μου βγαίνουν πέφτουν..αρχίζω να προςπαθω να τα βάλω στην θέση τους κ σε σειρά γτ μπερδεύονται κ κουνιούνται μάλιστα βλέπω κ τις τρύπες στα ούλα κ γενικότερα το στόμα μου μοιάζει σαν ξεχειλωμένο κ να πόρων να βάλω τα δόντια οπως θέλω χώρος να πονάω..τελικά αυτη τη φορά δε τα καταφέρνω κ σπάω ενα δόντι (ολα λευκά πάντα) το ποιο ανακαλύπτω οτι ειναι σάπιο κ καφέ απο μέσα,.όλα διαδραματίζονται με εμένα στο πάτωμα, παραξενευομαι κ πάω στην κουζίνα να βρω τον πατέρα μου.του λεω δεν ειμαι καλα , μου λέει το ξερω κ αρπάζω το τηλ να πάρω τον ορθοδοντικό μου ο οποίος ακομα κ στο όνειρο ξερω κ σκεφτομαι οτι εχει πάρει σύνταξη. Ξαφνικα μπαίνει στο σπίτι ενα φιλικό μ ζευγάρι οδοντίατροι κ προσπαθούν να με κάνουν να μιλήσω (που αποφύγω γτ φοβάμαι μήπως μ πέσουν ολα τα δόντια) και να δουν τι πρόβλημα μπορεί να εχω (ο πατέρας μου ειναι σε ολο αυτο παρόν) , μετα απο 3 προσπάθειες νευριάζω και με κλειστό στόμα τους λεω τι συμβαίνει κ ξυπνάω απότομα απο τον ύπνο μου με δάκρυα στα ματια,,.... Τι μπορεί να σημαίνει;;;
Ioannis

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο λαός και αυτό ακριβώς ισχύει και για τα όνειρα με καπνό. Είναι άσχημα και συνήθως προμηνύουν κακές εξελίξεις.

Τα όνειρα με ξυράφια δείχνουν ότι αγωνιάς για κάποιο θέμα που σε απασχολεί πολύ, είτε προσωπικό είτε επαγγελματικό.

Το αεροδρόμιο ειναι ο χώρος από τον οποίο απογειωνόμαστε για άλλα μέρη αλλά ταυτόχρονα και το μέρος όπου καταλήγουμε σε ένα μακρυνό ταξίδι. Συνήθως, στον ονειροκρίτη τα αεροδρόμιο συνδέονται με επαγγελματικά ή οικονομικά, αλλά και γενικότερα με αλλαγές στη ζωή μας.

Κακό όνειρο, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Κάτι κακό θα συμβεί ή κάποια αρρώστια θα σου τύχει.