Δόντια κουνιούνται

Καλησπέρα οτι ξύπνησα απο αυτο το όνειρο,,την πρώτη φορά δεν έδωσα σημασία κ δεν ηταν τοσο έντονο,,,ειχα φτιάξει τα δόντια μ πιο παλιά κ γενικα εχω μια ανυσηχια αλλα ειναι παρόμοιο όνειρο σε μικρό διάστημα π βλέπω. Ειμαι στο σπίτι το πατρικό μ με τον πατέρα μού.ξαφνικα αρχίζουν κ κουνιούνται τα δόντια μ κ μου βγαίνουν πέφτουν..αρχίζω να προςπαθω να τα βάλω στην θέση τους κ σε σειρά γτ μπερδεύονται κ κουνιούνται μάλιστα βλέπω κ τις τρύπες στα ούλα κ γενικότερα το στόμα μου μοιάζει σαν ξεχειλωμένο κ να πόρων να βάλω τα δόντια οπως θέλω χώρος να πονάω..τελικά αυτη τη φορά δε τα καταφέρνω κ σπάω ενα δόντι (ολα λευκά πάντα) το ποιο ανακαλύπτω οτι ειναι σάπιο κ καφέ απο μέσα,.όλα διαδραματίζονται με εμένα στο πάτωμα, παραξενευομαι κ πάω στην κουζίνα να βρω τον πατέρα μου.του λεω δεν ειμαι καλα , μου λέει το ξερω κ αρπάζω το τηλ να πάρω τον ορθοδοντικό μου ο οποίος ακομα κ στο όνειρο ξερω κ σκεφτομαι οτι εχει πάρει σύνταξη. Ξαφνικα μπαίνει στο σπίτι ενα φιλικό μ ζευγάρι οδοντίατροι κ προσπαθούν να με κάνουν να μιλήσω (που αποφύγω γτ φοβάμαι μήπως μ πέσουν ολα τα δόντια) και να δουν τι πρόβλημα μπορεί να εχω (ο πατέρας μου ειναι σε ολο αυτο παρόν) , μετα απο 3 προσπάθειες νευριάζω και με κλειστό στόμα τους λεω τι συμβαίνει κ ξυπνάω απότομα απο τον ύπνο μου με δάκρυα στα ματια,,.... Τι μπορεί να σημαίνει;;;
Ioannis

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείτε τηλέφωνο, είναι προμήνυμα ότι θα έρθετε αντιμέτωπος με αγνώστους που θα σας πλήξουν σοβαρά και θα αναμιχθούν στις υποθέσεις σας.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε τους γονείς σας στο όνειρό σας αυτό σημαίνει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το πως τους είδατε.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι είσαι ζωγράφος, να ξέρεις ότι γενικά είναι καλό όνειρο. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που το όνειρο δεν ειναι τόσο καλό.