Δόντια κουνιούνται

Καλησπέρα οτι ξύπνησα απο αυτο το όνειρο,,την πρώτη φορά δεν έδωσα σημασία κ δεν ηταν τοσο έντονο,,,ειχα φτιάξει τα δόντια μ πιο παλιά κ γενικα εχω μια ανυσηχια αλλα ειναι παρόμοιο όνειρο σε μικρό διάστημα π βλέπω. Ειμαι στο σπίτι το πατρικό μ με τον πατέρα μού.ξαφνικα αρχίζουν κ κουνιούνται τα δόντια μ κ μου βγαίνουν πέφτουν..αρχίζω να προςπαθω να τα βάλω στην θέση τους κ σε σειρά γτ μπερδεύονται κ κουνιούνται μάλιστα βλέπω κ τις τρύπες στα ούλα κ γενικότερα το στόμα μου μοιάζει σαν ξεχειλωμένο κ να πόρων να βάλω τα δόντια οπως θέλω χώρος να πονάω..τελικά αυτη τη φορά δε τα καταφέρνω κ σπάω ενα δόντι (ολα λευκά πάντα) το ποιο ανακαλύπτω οτι ειναι σάπιο κ καφέ απο μέσα,.όλα διαδραματίζονται με εμένα στο πάτωμα, παραξενευομαι κ πάω στην κουζίνα να βρω τον πατέρα μου.του λεω δεν ειμαι καλα , μου λέει το ξερω κ αρπάζω το τηλ να πάρω τον ορθοδοντικό μου ο οποίος ακομα κ στο όνειρο ξερω κ σκεφτομαι οτι εχει πάρει σύνταξη. Ξαφνικα μπαίνει στο σπίτι ενα φιλικό μ ζευγάρι οδοντίατροι κ προσπαθούν να με κάνουν να μιλήσω (που αποφύγω γτ φοβάμαι μήπως μ πέσουν ολα τα δόντια) και να δουν τι πρόβλημα μπορεί να εχω (ο πατέρας μου ειναι σε ολο αυτο παρόν) , μετα απο 3 προσπάθειες νευριάζω και με κλειστό στόμα τους λεω τι συμβαίνει κ ξυπνάω απότομα απο τον ύπνο μου με δάκρυα στα ματια,,.... Τι μπορεί να σημαίνει;;;
Ioannis

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι αράχνες είναι έντομα που φημίζονται για την ικανότητά τους να υφαίνουν ιστούς οι οποίοι είναι θανατηφόρες παγίδες για τα θύματά τους. Ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της αράχνης που θα ονειρευτείτε, ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική ερμηνεία.

Οίνος ευφραίνει καρδία. Το κρασί μας κάνει πιο καλόκαρδους. Αλλά τι σημαίνει όταν δούμε κρασί στο όνειρό μας. Δείτε πως ερμηνεύει το κρασί ο ονειροκρίτης. 

Γενικά, τα όνειρα με ξηρασία είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά πως εξηγεί αυτό το όνειρο ο ονειροκρίτης.

Οι κατσαρίδες είναι για τους περισσότερους ανθρώπους ενοχλητικά έντομα που φέρνουν αηδία και μόνο που τα βλέπουμε. Τις περισσότερες φορές, η συνάντησή μας με μια κατσαρίδα έχει ως αποτέλεσμα να την κυνηγάμε μέσα στο σπίτι. Κάπως αντίστοιχα εξηγούνται και τα όνειρα με κατσαρίδες.

Το πετρέλαιο ειναι το ορυκτό από το οποίο παράγουμε άπειρα χρήσιμα προϊόντα, καύσιμα και πρώτες ύλες. Πως εξηγεί όμως ο ονειροκρίτης το πετρέλαιο στο όνειρο;

Το ψήσιμο είναι μια πανάρχαιη διαδικασία μαγειρέματος και στα όνειρα έχει διττή σημασία.