Το άσπρο σκυλάκι μου

Γειά σας, εγώ είδα στον υπνο μου τον σκύλο μου που είναι άσπρος να κουτσαίνει και παρόλα αυτά ήταν χαρούμενος. Κούτσαινε και προσπαθούσε να έρθει προς την μεριά μου. Εγώ τον πλησίασα του έπιασα το πατουσάκι που είχε πρόβλημα το πόνεσε λίγο και ο σκύλος μετά από λίγο έφυγε. Μετά ξαναέκανα πάλι το ίδιο και φροντίζοντάς το σκυλάκι (που έχω και στην πραγματικότητα) θεραπεύτηκε και έτρεχε πολύ χαρούμενο σε μία λαμπερή πλατεία. Δίπλα μου ήταν η μητέρα μου και μου έλεγε ότι όσο έλειπα έχε ένα ειδικό πρόβλημα στο πόδι...δεν μου είπε ξεκάθαρα το όνομά του και εγώ την ίδια στιγμή σκεφτόμουν ότι ήθελε κούρεμα το σκυλάκι μου...που θέλει και στην πραγματικότητα. Τέλος άρχισα πάλι να το φροντίζω και να το χαιδεύω και από την αριστερή πλευρά μου με παρακολουθούσε ο πρώην μου με απορία και μετά από λίγο χαμογελώντας.
Demy24

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Μολύβι-μολυβάκι μου... Τι σημαίνει όταν βλέπεις στο όνειρό σου ένα ή περισσότερα μολύβια; Πότε είναι καλό και πότε κακό όνειρο;

Ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς σου ότι γίνεται σεισμός σημαίνει ότι έρχεται καταστροφή και στενοχώριες. Γενικά ο σεισμός είναι ένδειξη θεομηνίας και κακής τύχης, οπότε θεωρείται ένα άσχημο όνειρο.

Ένας πίνακας ή ένα κάδρο στο όνειρο μας έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το είδος και το περιεχόμενου του πίνακα. Μάθετε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον πίνακα στο όνειρο σας, με ερμηνείες για κάθε περίπτωση.

Αν δείτε στο όνειρό σας, μια κότα αόριστα χωρίς να σας κάνει εντύπωση το χρώμα της, μόνη της ή μαζί με άλλες, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα και σύντομα θα νοιώσετε ευτυχισμένοι και πλήρεις με τον εαυτό σας.

Τα δάχτυλα, και ειδικά ο αντίχειρας, θεωρούνται από τους ανθρωπολόγους βασικός παράγοντας της εξέλιξης του ανθρώπου στη σημερινή του κατάσταση. Και γι' αυτό είναι πολύ συνηθισμένα να βλέπουμε δάχτυλα στο όνειρό μας. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα δάχτυλα;

Οι Άγιοι Τόποι, ο Τάφος του Χριστού, η Ιερουσαλήμ και οι εκκλησίες της είναι πνευματικά σύμβολα, τα οποία ο ονειροκρίτης εξηγεί ως ένδειξη Θείας εύνοιας για αυτόν που τα βλέπει στο όνειρό του. 

Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου ότι πηγαίνεις να προσκυνήσεις στους Αγίους Τόπους τότε  να περιμένεις την πρόοδο και επιτυχίες.