Νεκρός

Καλημέρα σας. Είδα χθες το βράδυ στον ύπνο μου τον πατέρα μου που είναι πεθαμένος εδώ και 2 1/2 χρόνια. Ήμουν σε ένα μέρος σαν προβλήτα με μια κοπέλα που ήταν η αδερφή μου και η οποία περίμενε τον μπαμπά μου να έρθει. Κάποια στιγμή εκείνος ήρθε με ένα σκάφος πάνω στο οποίο ήταν και ο θείος μου-ο αδελφός του-και κόσμος, γιατί υποτίθεται ότι μετέφεραν κόσμο δια θαλάσσης. Μπήκαμε μέσα με την αδερφή μου και εγώ τον αγκάλιασα και δεν τον άφηνα-ένιωθα ότι μου έλειψε πάρα πολύ. Ο κόσμος που ήταν επάνω στο σκάφος με αναγνώριζε και εγώ αισθανόμουν περίεργα. Πώς πρέπει να το εκλάβω; Ευχαριστώ πολύ.
Ελίζα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς στρατιώτη στον ύπνο σου, τότε δείξε υπομονή και όλα θα πάνε καλύτερα.

Ένας οπλισμένος στρατιώτης σημαίνει προστασία.

Πολλοί στρατιώτες δείχνουν συνάντηση με αγαπημένα πρόσωπα.

 

 

 

Η οδήγηση θεωρείται μία από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες του ανθρώπου και συχνά συμβολίζει τη δύναμη και τον έλεγχο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους σε θέση οδηγού.

Τα όνειρα με χωρισμό δεν είναι άσχημα όνειρα, οπότε πάρτε μια βαθιά ανάσα. Δε θα χωρίσετε, μάλλον το αντίθετο θα συμβεί!

Η αγαύη είναι ένα κακτώδες φυτό, που έχει πάρει το όνομα του από την κόρη του αρχαίου βασιλιά των Θηβών Κάδμου. Το φυτό αυτό λέγεται και "αθάνατος" γιατί ριζώνει και αναπτύσσεται άνετα και σε φτωχά, ξερά εδάφη ακόμα και χωρίς νερό!

Τα όνειρα με μοναστήρια έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπει κανείς και πως ή ποιος το βλέπει.

Γενικά το όνειρο με γαμπρούς (ή νύφη) δεν θεωρείται καλό όνειρο. Κι αυτό γιατί πάντα ο ονειροκρίτης θεωρεί το γαμπριάτικο κοστούμι από απλή στέρηση της ελευθερίας ως προάγγελο ασθένειας ακόμα και θανάτου.