αεροπλανο

καλημερα ειδα ενα ονειρο αρκετα περιεργο! ημουν σε ενα αεροδρομιο με σκοπο να παω σερρες(?) απο θεσσαλονικη και εκει που ημουν στο αεροδρομιο και ετοιμος να κανω το check in με τα εισιτηρια στο χερι, ξαφνικα κατι μου πρεκυψε γυρισα σπιτι μου αρκετα αγχωμενος για να προλαβω να μην φυγει το αεροπλανο καθως κατι ειχα ξεχασει. Τελικα δεν το προλαβα και ακυρωσα με καποιο τροπο την πτηση καθως απο οτι μου ειχε πει ο υπαλληλος ειχε και πιο αργα πτηση ! Εκλεισα εκεινη την πτηση που ηταν βραδυνη. Φτανοντας το βραδακι παλι ειχα ξεχαστει με αποτελεσμα να ειμαι ισα ισα για να προλαβω την πτηση αυτη τη φορα ο προορισμος δεν ειχε αναφερθει. Ειδα τον πατερα μου και τον ειπα να με πεταξει μεχρι το αεροδρομιο του ειπα να κοψουμε δρομο απο παραλια. Και ετσι λοιπον βρεθηκα σε ενα νησι (δν ξερω ποιο) και πηγαινα συριζα στα βραχια με ενα θαλασιο ποδηλατο με τον πατερα μου νομιζοντας ετσι οτι κοβω δρομο.ηταν δυο τυποι στα βραχια που με κοιτουσαν (ειχε ηδη νυχτωσει).οταν εφτασα μεχρι ενα σημειο καταλαβα οτι δεν θα προλαβαινα το αεροπλανο απελπιστηκα και σταματησα την προσπαθεια να παω στο αεροδρομιο καθως δεν θα προλαβαινα ετσι κι αλλιως! απελπιστηκα και σταματησα ..επειτα ξυπνησα ! τι μπορει να σημαινει αυτο το ονειρο. Σημαινει κατι ή ηταν τυχαια και μπερδεμενα γεγονοτα ολα αυτα?
μιχαλης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η αγαύη είναι ένα κακτώδες φυτό, που έχει πάρει το όνομα του από την κόρη του αρχαίου βασιλιά των Θηβών Κάδμου. Το φυτό αυτό λέγεται και "αθάνατος" γιατί ριζώνει και αναπτύσσεται άνετα και σε φτωχά, ξερά εδάφη ακόμα και χωρίς νερό!

Η λέξη δούλος,  προήλθε από την αρχαιότερη λέξη δόελος και ίσως έχει ρίζες στο ρήμα δέω (δένω). Στην αρχαιότητα, δούλος ήταν ο εκ γενετής σκλάβος, δηλαδή εκείνος που γεννιόταν από γονιό σκλάβο, σε αντιδιαστολή προς τον ανδράποδο, δηλαδή εκείνον που υποδουλωνόταν σε πόλεμο.

Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ένα ή περισσότερα παιδιά...

Δυσάρεστο όνειρο κατά τον ονειροκρίτη, γιατί προμηνύει ασθένειες στενοχώριες και μεγάλες δυσκολίες στη ζωή σου.

Αν ονειρευτείς ότι πέφτεις σε χαράδρα να προσέξεις την υγεία σου γιατί θα αρρωστήσεις.

Το όνειρο με βαγόνι έχει δύο ερμηνείες.

Αν στο όνειρό σας δείτε ένα βαγόνι τραίνου σε ατύχημα, πχ. εκτροχιασμός, πυρκαϊά, τότε να πρέπει να περιμένετε σοβαρά προβλήματα σε διάφορες υποθέσεις. Και μάλιστα όσο πιο κακό είναι το γεγονός που θα δείτε, τόσο πιο άσχημα θα είναι τα πράγματα στην πραγματικότητα.

Ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς σου ότι γίνεται σεισμός σημαίνει ότι έρχεται καταστροφή και στενοχώριες. Γενικά ο σεισμός είναι ένδειξη θεομηνίας και κακής τύχης, οπότε θεωρείται ένα άσχημο όνειρο.