Περπατούσα στον αέρα

Είδα οτι πήγα με μια γνωστή μου να μπω σε ένα δωμάτιο και δεν υπηρχε πάτωμα. Φοβόμουν και όμως περπάτησα και μετά μου είπε η γνωστή μου να βγάλω τα παπούτσια μου για πιο εύκολα. Γόβες φορούσα και τις έβγαλα.
Αργυρω

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Συνήθως ο όρκος στα όνειρα δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με όρκους.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι πουλάς ύφασμα, είναι προμήνυμα ότι θα έχεις επιτυχίες.

Οι γάμπες είναι ένα από τα σημεία του σώματος που θαυμάζει συνήθως το αντρικό φύλο στις γυναίκες. Ωστόσο, ο ονειροκρίτης δεν έχει ευχάριστη ερμηνεία για όνειρα με γάμπες.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς γάλα είναι καλό όνειρο. Σημαίνει ότι μπορείς να βασίζεσαι στην καλοσύνη και στη φιλία των ανθρώπων. Είναι ένα από τα καλύτερα όνειρα. Γενικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα (βούτυρο, γάλα, τυρί, γιαούρτι) στο όνειρο μας σημαίνουν καλή υγεία, αγνότητα και καλοσύνη.

Τα όνειρα με τούνελ δεν θεωρούνται καλά όνειρα γιατί υποδηλώνουν απρόσμενες αλλαγές, οικονομικές δυσκολίες και αδιέξοδα, συναισθηματικές εμπλοκές, και γενικά δυσάρεστες καταστάσεις στην εργασία, τον έρωτα και την οικογένεια.

Αν δεις όνειρο με κουζίνα, είναι καλό όνειρο και θα έχεις γενικά ευτυχία.