klama

γεια σας λοιπον με τον πρωην μου εχουμε χωρισει εδω και κανα εφταμηνο..του ζητησα επανασυνδεση αλλα μου πε οτι τα εχει με αλλη κανα διμηνο και δε με θελει εγω ειμαι κομματια απο τοτε...ομως παρολαυτα ηθελε να κρατησουμε επαφη που κ που αλλα δε δεχτηκα...λοιπον ονειρευτηκα οτι του μιλουσα στο κινητο και εκλαιγα με λυγμους γιατι εμαθα οτι θα αρραβωνιαστει και του λεγα γιατι δεν εκανε τοσο καιρο μια κινηση για να τα ξαναβρουμε και θυμαμαι εκλαιγε κ αυτος..τι μπορει να σημαινει;;ευχαριστω..
eirini

Ετικέτες

Ελσα

πριν από 6 χρόνια 8 μήνες

καλησπερα..εχω χωρισει με τον πρωην μ 9 μηνες περιπου.. εγω του ζητησα να χωρισουμε αλλα δν με θελει πια ενω εγω τον θελω πισω του ειπα να χωρισουμε γιατι με θεωρουσα δεδομενη και απλα τον τεσταρισα..βλεπω λοιπον αρκετα ονειρα μαζι του το πιο προσφατο ειναι οτι τον ειδα μπροστα μ ξαφνικα και με κοιταγε πολυ και ξαφνικα ηρθε και με φιλησαγε και εγω εκλαιγα τι ειναι?

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα σφυριά είναι εργαλεία με τα οποία καρφώνουμε αλλά και διορθώνουμε πράγματα. Ανάλογα με τον τρόπο χρήσης το σφυρί στο όνειρο έχει και διαφορετική σημασία.

Αν ονειρευτείς ότι χρησιμοποιείς ένα σφυρί για κάποια εργασία στο σπίτι σου να περιμένεις κέρδη και επιτυχίες.

Τα όνειρα με κλέφτη ή κλέφτες έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα και ιδιαίτερα με "παράνομες" αγάπες.

Αν είσαι μαθητής ή φοιτητής το όνειρο με τετράδιο δεν έχει καμιά σημασία συνήθως -- εκτός από άγχος για τα μαθήματά σου. Για τους υπόλοιπους όμως που θα ονειρευτούν τετράδιο ή τετράδια, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές εξηγήσεις και ερμηνείες.

Σε όλες τις κοινωνίες, ο πατέρας όπως και η μητέρα είναι κέντρο αναφοράς για την οικογένεια, θεμέλιος λίθος, άξονας σταθερότητας και προστασίας για την οικογένεια και τα παιδιά. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον πατέρα μας.

Καλό όνειρο όπως είναι γενικά καλά τα όνειρα με εκκλησίες. Όπως και να δείτε τον ψάλτη σε μια εκκλησία σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι θα έχετε καλές ειδήσεις. 

Το γλυκοκοίταγμα είναι κάτι που όλοι έχουμε βιώσει ή έχουμε κάνει μια φορά στη ζωή μας. Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα σχετικά όνειρα κάπως ανάλογα με ότι θα περιμέναμε στην πραγματική μας ζωή.