ξενα προσωπα

Ειδε η κοπελα μου οτι ηταν στο κρεβατι κ κοιμοταν κ ξυπναει κ ηταν 3 ατομα μεσα στο σπιτι κ τους λεει σας παρακαλω μην με πειραξετε.και αυτοι γελαγανε και χτυπαει η πορτα κ ανοιγει κ ηταν κατι κοπελες και τους λεει παρτε τηλ στο στρατοπεδο και ζητηστε το αγοριμου.να ερθει γρηγορα.
δημητρης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα λεμόνια στο όνειρο έχουν διττή σημασία. Γιατί όπως και στην πραγματικότητα, τα λεμόνια έχουν μια ομορφιά και ένα ωραίο χρώμα όταν απλώς τα βλέπεις ή τα κρατάς, αλλά όταν τα δαγκώσεις σε ξινίζουν.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο λαός και αυτό ακριβώς ισχύει και για τα όνειρα με καπνό. Είναι άσχημα και συνήθως προμηνύουν κακές εξελίξεις.

Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες.

Γενικά τα όνειρα με στρατό δεν είναι καλοί οιωνοί. Συνήθως υποδηλώνουν στενοχώριες, και είναι προμηνύματα για κινδύνους και ίσως αρρώστιες. Όμως τα όνειρα με φαντάρους έχουν διαφορετική, καλύτερη ερμηνεία.

Οι μύγες στο όνειρο μας είναι συνήθως οιωνοί για ενοχλήσεις από τον κοινωνικό περίγυρό μας ή για προβλήματα με τα επαγγεματικά μας θέματα. Ορισμένες φορές, όμως η μύγα στο όνειρο είναι και προμήνυμα για θετικά γεγονότα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι οδοιπόρος και μόνος σου σε έρημο δρόμο, περίμενε δύσκολες μέρες γεμάτες στενοχώρια. Αν τα παπούτσια είναι βρώμικα και σκισμένα περίμενε και αρρώστιες.