Παρασκευη απογευμα 28-08-14

Ειχα παει καπου για Πασχα μαζι με πολυ καλη μου φιλη και την κορη μου (ειδα). Ανελαβα να ψησω το κρεας (αρνι - κοκορετσι) και κατεβαλα καθε προσπαθεια να το κανω αλλα συνεχεια μου εφερναν οι άλλοι εμποδια (οχι η φιλη μου ή η κορη μου). Στο τελος το κρεας ψηθηκε αλλα εγω ειχα θυμωσει πολυ - εκλαιγα και τους ελεγα πως δεν θα ξαναπαω. Πηρα ομως αγκαλια την κορη μου και την ταιζα και ετρωγα και γω αλλα με πολλα κλαμματα. Καποια στιγμη εφυγα με καποιον και πηγαμε να μαζεψουμε μηλα αλλα ημουν τοσο στεναχωρημενη. Δεν είδα να μαζευω μήλα τελικα. Ευχαριστώ
Christine

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπεις στο όνειρό σου ένα φανάρι;

Τα κουφέτα στο όνειρο τις περισσότερες φορές είναι σύμβολο χαράς και ευτυχίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις όμως μπορεί να σημαίνουν και το αντίθετο...

Δυσάρεστο όνειρο κατά τον ονειροκρίτη, γιατί προμηνύει ασθένειες στενοχώριες και μεγάλες δυσκολίες στη ζωή σου.

Αν ονειρευτείς ότι πέφτεις σε χαράδρα να προσέξεις την υγεία σου γιατί θα αρρωστήσεις.

Τα όνειρα με πεπόνια είναι δύσκολα στην ερμηνεία, καθώς άλλες φορές είναι καλό όνειρο αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι και κακό όνειρο.

Ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι το αίμα στα όνειρά μας συμβολίζει τη ζωτικότητα μας αλλά πολλές φορές και τον φόβο, την οργή και γενικότερα τα πιο μύχια συναισθήματά μας.

Τα λιβάδια σαν σύμβολο υποδηλώνουν την ηρεμία και την ευτυχία. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λιβάδι.