Aλογο καποιος αγνωστος που του ειχα εμπιστοσύνη μπορει και να ειταν (παπας)

καλημέρα είδα όνειρο με ένα γκριζο άλογο που είχε της άσπρες μικρές βουλής λίγο ποιο έντονα από τα γκρι .που ξαφνικά πέταξα στον αέρα και ανέβηκα στο άλογο το άλογο είταν άγριο στην άρχει και κλοτσούσε με εμένα από πάνω, όμως δεν έπεσα από το άλογο .Αρχέιζε να τρέχει το άλογο όμως σαν να είμαστε στον αέρα και περνούσε από το ένα μέρος στο άλλο και στην άρχει φοβόμουνα και μετά μου πέρασε ο φόβος απλλα ένιωθα κάτι μέσα όπως νιώθης όταν ανεβενης σε αεροπλάνο το αλογο ειταν δυνατος δεν φοβοταν τιποτα .καπια στηγμη κατέβηκα από το άλογο και είταν κάποιος που δεν το θυμαμε ποιος όμως ένιωθα πως τον γνωρηζα λίγο και με έκρυβε κάπου σαν σπίτι είτανε μπορεί να είταν και παπάς που ένοιωθα άνετα και ασφαλής μαζί του το μέρος αυτό δεν το είχα ξανά δει .Μετά από λίγο σαν να με κυνηγούσε κάποιος και πολλά άτομα προσπαθούσαν να με προστατέβουν σαν να ψάχναν μια πόρτα η μια έξοδο να με φυγαδεύσουν.η πήρξαν και κάποια αλλά πράγματα μέσα στο όνειρο που δεν θυμαμε ακριβώς .το μόνο που θυμαμε είναι πως κατάφερα να φύγω αλλά δεν θυμαμε αν είταν πάλι με το άλογο η με κάτι άλλο .αυτό που νιώθω είναι ότι περίμενα το άλογο για να φύγω !!!!ευχαριστώ πολλή !!!θα ήθελα πολλή να μου εξηγήσετε τη ακριβώς σμένη αυτό το όνειρο !!!!!!
Αουρελα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με βάρκες είναι γενικά καλά όνειρα εκτός αν δείτε στο όνειρο σας ότι είχατε προβλήματα ή ότι χάσατε σε κάποιο αγώνα.

Το κάπνισμα είναι κακή συνήθεια στην πραγματικότητα και στα όνειρα κακό σημάδι.

Τα όνειρα με πάγο ή παγάκια δε θεωρούνται καλοί οιωνοί σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.

Το γραφείο συνήθως το συνδέουμε με την εργασία αλλά και το διάβασμα, ανάλογα την ηλικία. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γραφείο.

Κατά τον ονειροκρίτη, το κρεβάτι στο όνειρο συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα, τις απολαύσεις και το γάμο. Παράλληλα, όμως μπορεί να είναι οιωνός για ατυχίες ή θλιβερά γεγονότα.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου λικέρ είναι οιωνός για δυσάρεστα γεγονότα.

Αν είσαι νέα γυναίκα ή άντρας και δεις ότι πίνεις λικέρ τότε να περιμένεις πίκρες και στενοχώριες.

Στην περίπτωση που δεις ότι φτιάχνεις ένα λικέρ για άλλον, τότε θα έχεις προβλήματα στην οικογένειά σου.