παιδί κορίτσι

Γεια σας..θα ήθελα την βοήθεια σας παρακαλώ πολύ για ένα όνειρο που είδα..Έχω σοβαρή σχέση με μια κοπέλα!κι ονειρεύτηκα ότι καθόμουν στο κρεβάτι κι ήρθε ένα κοριτσάκι 2-3 χρόνων κι μ αγκάλιαζε κι μου έλεγε γλυκά λόγια στην αρχή νόμιζα ότι ήταν σαν αδερφάκι μου αλλά μετά έμοιαζε την κοπέλας μου..στα χρώματα της στο δέρμα της κι ήταν παιδί μου τελικά διότι της έμοιαζε κι μετά το χάιδευα κ εγώ..θα ήθελα να μου πείτε τι σημαίνει αυτό?κι αν σημαίνει κάτι για την σχέση μου παρακαλώ πολύ!!
Ανώνυμος

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη, το κρεβάτι στο όνειρο συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα, τις απολαύσεις και το γάμο. Παράλληλα, όμως μπορεί να είναι οιωνός για ατυχίες ή θλιβερά γεγονότα.

Γενικά το όνειρο με γαμπρούς (ή νύφη) δεν θεωρείται καλό όνειρο. Κι αυτό γιατί πάντα ο ονειροκρίτης θεωρεί το γαμπριάτικο κοστούμι από απλή στέρηση της ελευθερίας ως προάγγελο ασθένειας ακόμα και θανάτου.

Γενικά ο χρυσός στα όνειρα σημαίνει κάτι κακό, δηλαδή το τελείως αντίθετο από ότι θα περίμενες. Τις περισσότερες φορές, στενοχώριες θα σε βρούν.

Τα κόλυβα είναι συνδεδεμένα με κηδεία. Ανάλογα με το ποιανού τα κόλυβα τρως στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει και διαφορετική ερμηνεία.

Η τράπουλα είναι ένα φαινομενικά αθώο παιχνίδι, που όμως πολύ συχνά έχει καταστρέψει ανθρώπους λόγω του τζόγου. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τράπουλα και χαρτοπαιξία;

Το χώμα στα όνειρά μας είναι συνήθως κακός οιωνός αντίστοιχα με τη στάχτη.