Τιγρης με λιονταρι

Το ονειρο ηταν και ζωντανο και παραξενο. Πρωτον μεσα στο ονειρο ηταν δυο τα ζωα ενας τιγρης με ενα λιονταρι και τα δυο ηταν αρσενικα. Ο τιγης φαινοταν μεγαλυτερος σε ηλικια απο τον λεωντα και δυνατοτερος. Φαινιταν στα ματια του και στη κινηση του η σιγουρια λες και ηξερε οτι ηταν ο πιο δυνατος τιγρης της γης. Λες και ηξερε οτι ηταν ο μονος τιγρης που μπορουσε να κερδισει λιονταρι. Δεν το ειχε ξανακανει στο παρελθον αλλα ηταν σαν να το ειχε βιωσει. Απεναντι απο τον δυνατο τιγρη ηταν το λιονταρι. Ενα λεονταροπουλο αρσενικο δυνατο με χρυσοκαφετι χαιτη και νεαρο οχι τοσο εμπειρο λογο ηλοκιας οσο ο τιγρης αλλα επισης ισχυρο, οχι οπως ο τιγρης, αλλα ετοιμοπολεμο μαχιμο αποφασισμενο να μη κανει ουτε βημα πισω αλλα σταθερο ετοιμο να αποκρουσει οποιαδηποτε απειλητικη κινηση του τιγρη. Ο τιγρης και το λιονταρι κινουταν με σταθερα πλαγιομετωπικα βηματα και κοιταζοταν καταματα χωρις να ανταλαξουν ουτε ενα βρυχυθμο.........Αυτο μου εκανε εντυπωση αφου μεσα στο ονειρο σκεφτομουν πως ειναι δυνατον τα δυο αυτα θεριωδη αιλουροειδη να μην ανταλασουν ουτε ενα βρυχηθμο απο τη στιγμη που και δυο γατες να τσακωνονονταν θα ακουγοταν............... Τελος χωρις να γινει μαχη και χωρις τιποτα παρα μονο στα βλεμματα και τα δυο ζωα πηραν το δρομο τους χωρις τιποτα να γινει και χωρις κανεις να μπορει να πει με σιγουρια τι θα γινοταν αν παλευαν με εμενα να δινω περισσοτερες ελπιδες για νικη στον τιγρη αντι για το λιονταρι........................ Ειλικρινα θα ηθελα να ξερω αυτο το ονειρο. Αν στο ονειρο ταυτιζομουν με καποιο ζωο ηταν το λιονταρι αν και πιστευα οτι στη μαχη που δεν εγινε αν γινοταν θα εχανε........... Σας παρακαλω εξηγηστε μου το ονειρο
Σταυρος

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το αλεξικέραυνο είναι ένας απλός μηχανισμός που μας προστατεύει από τους κεραυνούς. Η ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με αλεξικέραυνο είναι παρόμοια.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα μεγάλο στόμα με κόκκινα χείλη σημαίνει επιτυχίες.

Αντίθετα, το μικρό στόμα συμβολίζει την υποκρισία.

Αν δεις όνειρο με κάποιον να σου δείχνει το στόμα του ή τα δόντια του να περιμένεις προβλήματα υγείας. Ειδικά αν το στόμα του είναι σε κακή κατάσταση.

Η τράπουλα είναι ένα φαινομενικά αθώο παιχνίδι, που όμως πολύ συχνά έχει καταστρέψει ανθρώπους λόγω του τζόγου. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τράπουλα και χαρτοπαιξία;

Η έξοδος στα όνειρα συνήθως δεν είναι καλός οιωνός με κάποιες όμως εξαιρέσεις.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι σε ένα μεγάλο κτίριο ή δικαστήριο και ψάχνεις την έξοδο, αυτό σημαίνει ότι οι δουλειές σου δεν θα πάνε καλά και έχεις μπλεχτεί σε λαβύρινθο από τον οποίο θα χάσεις.

Πρόσεξε αν δεις μια άδεια σούβλα, γιατί κάποιοι σε κατηγορούν στο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Αν δεις σούβλα το Πάσχα με αρνί να ψήνεται καλά σημαίνει ότι θα έχεις καλή ζωή και ευτυχισμένη οικογένεια.

Αν δεις το αρνί με αίμα πάνω, δηλαδή άψητο, σημαίνει ότι κάποιοι σε επιβουλεύονται και λένε λόγια πίσω από την πλάτη σου.

Η λέξη δούλος,  προήλθε από την αρχαιότερη λέξη δόελος και ίσως έχει ρίζες στο ρήμα δέω (δένω). Στην αρχαιότητα, δούλος ήταν ο εκ γενετής σκλάβος, δηλαδή εκείνος που γεννιόταν από γονιό σκλάβο, σε αντιδιαστολή προς τον ανδράποδο, δηλαδή εκείνον που υποδουλωνόταν σε πόλεμο.