Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

θάλασσα κολύμπι

Ήμουν με φίλο νύχτα σε ηρεμη θάλασσα και κολυμπησαμε, είχαμε και φουσκωτή βάρκα. Μετά βρεθήκαμε σε φουρτούνιασμενη θάλασσα, αλλά ήμασταν στην παραλία μαζί με άλλο ένα φίλο. γίνονταν και στρατιωτικά γυμνάσια. Ο ένας με προκάλεσε να μπω να κολυμπησω. Μπήκα, ηρθε ένα μεγάλο κύμα, βούτηξα και περασε από πάνω μου, και μετά βγήκα εύκολα έξω. Είχε βραχει και το κινητό μου, ανησύχησα μήπως χάλασε, και πήγαμε όλοι σε ένα κτήριο που μας είχαν σαν νοσοκομείο και μάζευα τα πράγματα μου για να πάμε κάπου αλλού. Δεν ξέρω αν έχει σχέση που πριν λίγο καιρό πήγαμε διακοπές και τις πρώτες μέρες ήταν φουρτούνιασμενη η θάλασσα με τα ίδια άτομα, σε κάμπινγκ και η παραλία έμοιαζε με του ονείρου.
Βασίλης

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Η ρόδα και γενικότερα ο τροχός είναι σύμβολο της κίνησης και της αλλαγής, του ρίσκου και των νέων αποφάσεων. Στα όνειρα, η ρόδα και ο τροχός είναι οιωνοί, άλλοτε καλοί και άλλοτε κακοί, για την πορεία της ζωής μας.

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπουμε στο όνειρό μας ένα μαγαζί ή μαγαζιά;

Στα παλιά τα χρόνια ο κόκορας ήταν κομμάτι της ζωής μια και λαλούσε τα ξημερώματα αναγγέλλοντας τη νέα μέρα, ήταν δηλαδή σημάδι ανανέωσης. Διάβασε πως ερμηνεύει σήμερα ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κόκορες και κοκόρια...

Η παροιμία λέει, οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς. Δείτε όμως πως ερμηνεύονται τα όνειρά μας όταν βλέπουμε έναν πεθαμένο...

Είδες κερί στο όνειρό σου; Τι συμβολίζει και τι σημαίνει το αναμμένο κερί; Τι μπορεί να υποδηλώνει ένα σβηστό κερί; Διάβασε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κερί.

Ο παππούς είναι μια γλυκιά φιγούρα της οικογενειακής ζωής για όλους μας. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον παππού μας ή κάποιον άλλο παππού.