θάλασσα κολύμπι

Ήμουν με φίλο νύχτα σε ηρεμη θάλασσα και κολυμπησαμε, είχαμε και φουσκωτή βάρκα. Μετά βρεθήκαμε σε φουρτούνιασμενη θάλασσα, αλλά ήμασταν στην παραλία μαζί με άλλο ένα φίλο. γίνονταν και στρατιωτικά γυμνάσια. Ο ένας με προκάλεσε να μπω να κολυμπησω. Μπήκα, ηρθε ένα μεγάλο κύμα, βούτηξα και περασε από πάνω μου, και μετά βγήκα εύκολα έξω. Είχε βραχει και το κινητό μου, ανησύχησα μήπως χάλασε, και πήγαμε όλοι σε ένα κτήριο που μας είχαν σαν νοσοκομείο και μάζευα τα πράγματα μου για να πάμε κάπου αλλού. Δεν ξέρω αν έχει σχέση που πριν λίγο καιρό πήγαμε διακοπές και τις πρώτες μέρες ήταν φουρτούνιασμενη η θάλασσα με τα ίδια άτομα, σε κάμπινγκ και η παραλία έμοιαζε με του ονείρου.
Βασίλης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η αγαύη είναι ένα κακτώδες φυτό, που έχει πάρει το όνομα του από την κόρη του αρχαίου βασιλιά των Θηβών Κάδμου. Το φυτό αυτό λέγεται και "αθάνατος" γιατί ριζώνει και αναπτύσσεται άνετα και σε φτωχά, ξερά εδάφη ακόμα και χωρίς νερό!

Ονειρευτήκατε ότι είστε οδοντίατρος ή ότι πήγατε σε οδοντογιατρό; Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους οδοντιάτρους στα όνειρα μας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς κούκλα είναι οιωνός για την απάτη, το ψέμα και την υποκρισία.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι πολύ φτωχός, θα πρέπει να αγωνιστείς σκληρά για να έρθουν καλύτερες μέρες. Αν ονειρευτείς άλλον, θα βοηθήσεις κάποιον που το έχει ανάγκη.

Στα παλιά τα χρόνια ο κόκορας ήταν κομμάτι της ζωής μια και λαλούσε τα ξημερώματα αναγγέλλοντας τη νέα μέρα, ήταν δηλαδή σημάδι ανανέωσης. Διάβασε πως ερμηνεύει σήμερα ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κόκορες και κοκόρια...

Η παροιμία λέει, οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς. Δείτε πως ερμηνεύονται τα όνειρά μας όταν βλέπουμε έναν πεθαμένο, νεκρό συγγενή ή άγνωστο...