κηνηγωντας με ενα ποντικι

Ειδα στο ονειρο μου οτι μολις αντικρισα ενα ασπρο με γκρι ποντικι στη μπαλκονοπορτα αυτο αρχισε να τρεχει αριστερα και δεξια μεχρι να βρει μια κρυψονα και εγω πανικοβλημενη πηδηξα στο κρεβατι.
Αναστασια

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 7 μήνες

Αναστασία, το όνειρό σου με το ποντίκι δείχνει άγχος για προβλήματα που αντιμετωπίζεις και δεν μπορείς να αντέξεις. Το ότι έτρεξες να φύγεις δείχνει ότι θα έχουν άσχημη κατάληξη: είτε τα επαγγελματικά σχέδια σου θα ακυρωθούν και θα χάσεις λεφτά είτε κάτι άσχημο θα συμβεί στην οικογένειά σου. Επίσης, αν έχεις ερωτική σχέση, πιθανώς να χωρίσεις. 

 

 

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά το τυρί είναι καλό σημάδι.

Αν δείτε ότι φτιάχνετε οι ίδιοι τυρί τότε μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν στην δουλειά σας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μέλισσες να πετούν σε σμήνος, σημαίνει ότι θα έχεις κέρδη.

Πολλές μέλισσες που πηγαινοέρχονται στην κυψέλη, σημαίνουν χαρά, ευτυχία, αφθονία και αγάπη στην οικογένεια σου.

Τα λιβάδια σαν σύμβολο υποδηλώνουν την ηρεμία και την ευτυχία. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λιβάδι.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς γάλα είναι καλό όνειρο. Σημαίνει ότι μπορείς να βασίζεσαι στην καλοσύνη και στη φιλία των ανθρώπων. Είναι ένα από τα καλύτερα όνειρα. Γενικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα (βούτυρο, γάλα, τυρί, γιαούρτι) στο όνειρο μας σημαίνουν καλή υγεία, αγνότητα και καλοσύνη.

Η λάμπα στο όνειρο συνδέεται με τα ερωτικά μας ως επί το πλείστον. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις λάμπες στο όνειρο.

Στην κανονική ζωή, το γλυκό μας ανεβάζει τη διάθεση, λόγω των ζάκχαρων που περιέχει, αλλά τα όνειρα με γλυκά έχουν συνήθως εντελώς σημασία. Και συνήθως δεν είναι θετικά όνειρα, ειδικά αν τρώμε το γλυκό.