ανταμωση

Ειδα οτι συναντησα εναν ανθρωπο που με αγαπουσε πολυ και εχω να μιλησω μαζι του 2μηνες λογω μιας παρεξηγησης και ηταν στεναχωεημενος και νευριασμενος και μιλησαμε και σε καποια στιγμη με αρπαξε και με φιλησε...τι ειναι?
μαρια

Ετικέτες

Χριστίνα

πριν από 6 χρόνια

Είδα ότι συνάντησα τον πρώην μ που έχω να τον δω χρόνια και μόλις τον ειδα έτρεξα στην αγκαλιά του και εκείνος με αγκάλιασε και με σήκωσε στον αέρα και είμασταν και οι δύο πολύ χαρουμενοι που ξανα συναντηθήκαμε...Τι σημαίνει;

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με πόρτα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το πως θα δούμε την πόρτα και τι είδους θα είναι. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πόρτες.

Καθαρά σεντόνια σημαίνουν οικογενειακή ευτυχία ενώ τα βρώμικα και τα σχισμένα, οικογενειακά προβλήματα.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας μια βρύση χωρίς να τρέχει νερό σημαίνει συνήθως στενοχώριες και πίκρες στην οικογένειά σας. Το ίδιο δείτε να τρέχει βρώμικο νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας ψάθες τότε αυτό είναι οιωνός για καλές προοπτικές στις δουλειές σας.

Αν όμως δείτε ψάθες παλιές και τριμμένες, θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις ενοχλητικές και δύσκολες, ειδικά στη δουλειά σας.

Αν είσαι μαθητής ή φοιτητής το όνειρο με τετράδιο δεν έχει καμιά σημασία συνήθως -- εκτός από άγχος για τα μαθήματά σου. Για τους υπόλοιπους όμως που θα ονειρευτούν τετράδιο ή τετράδια, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές εξηγήσεις και ερμηνείες.