γεννα

ειδα οτι πηγαινα στο νοσοκομειο γιατι γεννουσα αλλα δεν προλαβα και γεννησα μονη μου στο αυτοκινητο χωρις να αγχωθω γιατι ειμαι μαια.το αυτοκινητο το οδηγουσε το αγορι μου που ειμαστε μαζι 4 χρονια και ειμαστε πολυ καλα.γεννησα αγορι.μετα εβλεπα συνεχεια οτι αφηνα το παιδι στο σπιτι για να παω στη δουλεια και ετρεχα αγχωμενη για να το ταισω,το εβρισκα παντα να κοιμαται και το θηλαζα.στο ονειρο μου μεναμε μαζι με τον φιλο μου και μεγαλωναμε το μωρο ενω δεν μενουμε μαζι.εγκυος δεν ειμαι και ουτε προσπαθουμε για κατι τετοιο.διαβασα οτι αν εισαι ανυπαντρη και δεισ οτι γεννας ειναι πολυ κακο.τι σημαινει τελικα?ευχαριστω πολυ.
maria

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δείτε αυτιά στο όνειρο σας, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι κάποιο κακόβουλο πρόσωπο σας προσέχει, προσπαθεί να ακούσει συζητήσεις σας για να μπορέσει να σας βλάψει.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου λικέρ είναι οιωνός για δυσάρεστα γεγονότα.

Αν είσαι νέα γυναίκα ή άντρας και δεις ότι πίνεις λικέρ τότε να περιμένεις πίκρες και στενοχώριες.

Στην περίπτωση που δεις ότι φτιάχνεις ένα λικέρ για άλλον, τότε θα έχεις προβλήματα στην οικογένειά σου.

 

Γενικά καλό όνειρο. Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε σε πλοίο σε άσχημη θάλασσα και ξεφορτώνεστε πράγματα για να σωθείτε αυτό είναι ο ορισμός της αβαρίας.

Αβαρία είναι λοιπόν όταν βρισκόμαστε σε πλοίο σε φουρτούνα και ρίχνουμε διάφορα πράγματα στην θάλασσα.

Αν δείτε στο όνειρό σας, μια κότα αόριστα χωρίς να σας κάνει εντύπωση το χρώμα της, μόνη της ή μαζί με άλλες, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα και σύντομα θα νοιώσετε ευτυχισμένοι και πλήρεις με τον εαυτό σας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να ανοίγεις κάποια τρύπα ή λάκο, θα πέσεις έξω στα επαγγελματικά σου. Οι δουλειές σου θα αποτύχουν ή θα απολυθείς.