Αποχαιρετισμος

εχει 3 συνεχομενες νυχτες που βλεπω οτι αποχαιρεταω τον ξαδερφο μου τον ΝΙκο επειδη παει για σπουδες και με αγκαλιασε πολυ σφυχτα.. την επομενη νυχτα βλεπω να αποχαιρεταω τον Βασιλη (ξαδερφος μου κι αυτος που παει για σπουδες) καιι με αγκαλιασε πολυ σφιχτα.. και την 3η νυχτα ειδα παλι τον Νικο τον ξαδερφο μου να με αγκαλιαζει πολυ σφιχτα .. τι σημαινουν αυτα?
Χριστίνα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά τα όνειρα με στρατό δεν είναι καλοί οιωνοί. Συνήθως υποδηλώνουν στενοχώριες, και είναι προμηνύματα για κινδύνους και ίσως αρρώστιες. Όμως τα όνειρα με φαντάρους έχουν διαφορετική, καλύτερη ερμηνεία.

Είναι κακό όνειρο. Κατά την κοινή λογική, ο πόλεμος φέρνει πάντα θάνατο, αίμα, συμφορές και μεγάλες στενοχώριες. Το ίδιο αρνητική έννοια είναι και στα όνειρά μας.

Τα όνειρα με φορτηγά είναι αμφίσημα υπό την έννοια ότι ο ονειροκρίτης τους δίνει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τα συμφραζόμενα και τις ειδικές καταστάσεις που ονειρεύεται κανείς. Στη γενική περίπτωση αν δεις ότι οδηγάς κάποιο φορτηγό ή αυτοκίνητο σημαίνει συνήθως ότι θα έχεις επιτυχίες.

Τα σπίτια στο όνειρο μας είναι αμφίσημα. Κάποιες φορές συμβολίζουν το καλό και την χαρά, άλλες φορές δείχνουν ότι έρχεται ξεπεσμός και καταστροφή ή θάνατος.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας μια βρύση χωρίς να τρέχει νερό σημαίνει συνήθως στενοχώριες και πίκρες στην οικογένειά σας. Το ίδιο δείτε να τρέχει βρώμικο νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό.

Ο παππούς είναι μια γλυκιά φιγούρα της οικογενειακής ζωής για όλους μας. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον παππού μας ή κάποιον άλλο παππού.