Παράδεισος

Είδα τον νεκρό μου πατέρα να μου δίνει το δεξί του χέρι και να μου λέει να πάω μαζί του στον παράδεισο. Εγώ δεν του έδωσα το χέρι μου, πήγα κάτι να πιάσω αλλά αυτός μου άρπαξε το χέρι και με πήρε.Αυτός φορούσε μαύρο καλό κουστούμι και τα μαλλιά του ήταν μαύρα. Εγώ φορούσα ένα φαρδύ φούξια μονόχρωμο φουστάνι και τα μαλλιά μου ήταν καστανά.
ευα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το παζλ είναι πολύ έξυπνο παιχνίδι όπου πρέπει να βάλουμε τα κομμάτια σε μια λογική σειρά. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με παζλ.

Τα όνειρα με χορό θεωρούνται οιωνοί και σημάδια του έρωτα και του πάθους, ειδικά αν ο χορός είναι το ερωτικότατο τάνγκο.

Το γραφείο συνήθως το συνδέουμε με την εργασία αλλά και το διάβασμα, ανάλογα την ηλικία. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γραφείο.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας μια βρύση χωρίς να τρέχει νερό σημαίνει συνήθως στενοχώριες και πίκρες στην οικογένειά σας. Το ίδιο δείτε να τρέχει βρώμικο νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό.

Η βάπτιση είναι μια πολύ σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή των παιδιών μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βαφτίσια.

Το ξενοδοχείο είναι το μέρος που έχουμε συνδέσει με τις διακοπές μας αλλά είναι και σύμβολο για τους ξένους και τον τουρισμό. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ξενοδοχεία;