Τσιγάρο

Ειδα στον υπνο μου οτι άνοιξα την τσάντα μου που ήταν μαύρη κι εισα μεσα οτι ήταν γεμάτη με αποτσίγαρα.. Εγω ειμαι καπνιστρια.. Σημαινει κατι αυτο;
Ριτα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς γάλα είναι καλό όνειρο. Σημαίνει ότι μπορείς να βασίζεσαι στην καλοσύνη και στη φιλία των ανθρώπων. Είναι ένα από τα καλύτερα όνειρα. Γενικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα (βούτυρο, γάλα, τυρί, γιαούρτι) στο όνειρο μας σημαίνουν καλή υγεία, αγνότητα και καλοσύνη.

Ο δρόμος στο όνειρο συμβολίζει συνήθως μια κατάσταση που εξελίσσεται ή τα σχέδια μας. Τα όνειρα με δρόμο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του δρόμου.

Τα όνειρα με τρένο ή σιδηρόδρομο γενικότερα δείχνουν ότι πρέπει να έχετε του νου σας σε αυτά που σχεδιάζετε αλλά και σε όσα δεν περιμένετε να συμβούν.

Τα όνειρα με εσώρουχα έχουν να κάνουμε με τον εσωτερικό κόσμο μας, τα συναισθήματά και τα ερωτικά ενώ έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση των εσωρούχων.

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης την Τύχη ή την Ατυχία στα όνειρα; Τι συμβαίνει όταν βλέπεις να σου συμβαίνει κάτι τυχερό; Πρέπει να χαρείς ή μήπως είναι καλύτερο να φυλαχθείς από τις κακοτοπιές;

Το τσουνάμι είναι ένα φαινόμενο με τεράστια θαλάσσια κύματα που έρχονται στις ακτές και συμβαίνει συνήθως μετά από κάποιο σεισμό. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τσουνάμι.