μαλλια με κορδελα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες.

Τα μακαρόνια και γενικότερα τα ζυμαρικά στα όνειρα είναι καλοί οιωνοί, αφού ο ονειροκρίτης τα θεωρεί προμηνύματα ευτυχίας, τύχης και καλών συνθηκών.

Το παζλ είναι πολύ έξυπνο παιχνίδι όπου πρέπει να βάλουμε τα κομμάτια σε μια λογική σειρά. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με παζλ.

Η πετσέτα στο όνειρό σας μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της πετσέτας αλλά και το περιβάλλον που βλέπετε στο όνειρο, ώστε να κατανοήσετε καλύτερα το νόημα του ονείρου. Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με πετσέτες.

Αν δεις στο όνειρό σου αυτό το ενοχλητικό έντομο πετάει γύρω σου, είναι οιωνός ότι θα βιώσεις μικρές ενοχλήσεις από άλλα άτομα.

Αν ονειρευτείς ότι σε τσιμπάει αλογόμυγα, σημαίνει ότι θα περάσεις μια στενοχώρια, και κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά την οικονομική σου κατάσταση.

Η λεμονιά συμβολίζει παραδοσιακά την αισιοδοξία, την αντίσταση στο κακό, την ελπίδα για το καλύτερο αύριο που έρχεται.