σκυλος

ειδα στον υπνο μου οτι ειχα στην αγκαλια μου το σκυλι μου που εχω χασει και μου εγλυφε το χερι αλλα ταυτοχρονα στο ονειρο υπηρξε και ενα τριτο προσωπο που ηταν η πρωην αρραβωνιαστηκια μου στην οποια εδειχνα τον σκυλο και της ελεγα κοιταξε τον μ`αγαπαει δεν με δαγκωνει......ηταν ενα πολυ γρηγορο ονειρο που με εκανε και ξυπνησα αμεσως...αν μπορει καποιος να μου εξηγησει παρακαλω....
ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κακό όνειρο, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Κάτι κακό θα συμβεί ή κάποια αρρώστια θα σου τύχει.

Ο τάφος, όπως και η κηδεία, είναι όνειρο με διφορούμενη ερμηνεία. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι καλός οιωνός ενώ σε άλλες περιπτώσεις δείχνει ότι θα έρθουν καταστροφές.

Ο ωκεανός στο όνειρο μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και τα συναισθήματα που νιώθουμε. Δείτε μερικές από τις πιο συχνές ερμηνείες.

Γενικά το τυρί είναι καλό σημάδι.

Αν δείτε ότι φτιάχνετε οι ίδιοι τυρί τότε μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν στην δουλειά σας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς μια φούστα, σημαίνει ότι θα υποστείς κάποια προσβολή ή θα ντροπιαστείς από κάποιον.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς γάλα είναι καλό όνειρο. Σημαίνει ότι μπορείς να βασίζεσαι στην καλοσύνη και στη φιλία των ανθρώπων. Είναι ένα από τα καλύτερα όνειρα. Γενικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα (βούτυρο, γάλα, τυρί, γιαούρτι) στο όνειρο μας σημαίνουν καλή υγεία, αγνότητα και καλοσύνη.