Ποντίκι

Είδα ένα ποντιακή να ανεβαίνει πάνω στο χέρι μου προσπαθώντας να με δαγκοσει αλλά δεν τα κατάφερε μετά από προσπάθεια το πέταξα κάτω και εξαφανίστηκε
Ελενα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η καλύβα είναι το σπίτι του φτωχού. Στα όνειρα, η καλύβα έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος βλέπει το όνειρο.

Για παράδειγμα,  αν ένας πλούσιος δει ότι μένει σε καλύβα σημαίνει ότι θα έχει μια οικονομική καταστροφή.

Τα αυτοκίνητα θεωρούνται δείγμα πλούτου και κοινωνικής καταξίωσης. Όμως συχνά ισχύει το αντίθετο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με αυτοκίνητο.

Για τους ερωτευμένους που θα δουν στο όνειρό τους ένα ελάφι, είναι οιωνός ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο τρέφει αληθινά αισθήματα και απέραντη αγάπη για αυτούς.

Το ραβανί είναι ένα από τα ωραιότερα γλυκά της κουζίνας μας, και συνήθως το απολαμβάνουμε με παγωτό. Για τον ονειροκρίτη, το ραβανί είναι σύμβολο των συναισθημάτων μας.

Ο βουλευτής είναι σημαντικός παράγοντας της δημοκρατικής λειτουργίας. Τι ερμηνεία δίνει όμως ο ονειροκρίτης στα όνειρα που βλέπουμε βουλευτές;  Όπως θα δείτε δεν θεωρείται καλό όνειρο...

Τα όνειρα με άβαφα ρούχα υποδηλώνουν πάντα κάτι κακό. Αν ονειρευτείς ότι φοράς ξεθωριασμένα ρούχα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη πρέπει να προσέχεις μήπως αρρωστήσεις ή πάθεις κάποια ατυχία στην δουλειά σου.