Σκύλος

Βρισκόμουν μαζί με τον πρώην μου με τον οποίο χωρίσαμε πολύ άσχημα (και παράξενο που τον είδα στον ύπνο μου)πάνω σε ένα λεωφορείο όπως τα παλιά του 60 , καθόμασταν στην οροφή. Από κάτω ήταν γεμάτος ο τόπος σκυλάκια με διάφορα χρώματα και μεγέθη τα οποία κουνούσαν την ουρά τους και έκαναν χαρές. Ένα από αυτά με μεσαίο μέγεθος, λευκό χρώμα και κάποια καφέ σημάδια, άρχισε να χοροπηδά κουνώντας την ουρά σαν να ήθελε να μας φτάσει. Όταν έφτασε με ένα σάλτο τον πρώην μου εκείνος το χτύπησε άσχημα και το πέταξε κάτω. Το σκυλάκι όμως συνέχισε να χοροπηδά για να μας φτάσει από τη δική μου πλευρά αυτή τη φορά, όπου όταν έδωσε ένα σάλτο το έπιασα και το πήρα αγκαλιά μου, όπου ήταν χαρούμενο. Όμως εκείνη τη στιγμή ο πρώην μου με κοίταξε με μίσος σχεδόν και εγώ σαν υπνωτισμένη έριξα και εγώ το σκυλάκι κάτω. Πίστεψα επειδή δεν κουνιόταν ότι το σκότωσα, αλλά αυτό άρχισε να κουνιέται και ήταν τραυματισμένο, σαν να είχε σπάσει το πόδι του. Βλέποντας τι έκανα άρχισα να κλαίω με λυγμούς. Τι να σημαίνει άραγε ,ήταν πολύ έντονο!
Γιούλη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα κρεμμύδια φέρνουν δάκρυα και συνήθως τα αποφεύγουμε και για τη μυρωδιά τους, αλλά ταυτόχρονα είναι πηγή υγείας. Πως τα εξηγεί ο ονειροκρίτης;

Αν δείτε στο όνειρό σας πως σας εξαπάτησαν στη δουλειά, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πανούργους ανθρώπους οι οποίοι επιδιώκουν να σας βάλουν εμπόδια στους στόχους σας ή να σας βλάψουν.

Διφορούμενο όνειρο. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς φέρετρο και δεν είσαι παντρεμένος σημαίνει ότι σύντομα θα έχεις γάμο.

Η λεμονιά συμβολίζει παραδοσιακά την αισιοδοξία, την αντίσταση στο κακό, την ελπίδα για το καλύτερο αύριο που έρχεται.

Γενικά ο χρυσός στα όνειρα σημαίνει κάτι κακό, δηλαδή το τελείως αντίθετο από ότι θα περίμενες. Τις περισσότερες φορές, στενοχώριες θα σε βρούν.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο λαός και αυτό ακριβώς ισχύει και για τα όνειρα με καπνό. Είναι άσχημα και συνήθως προμηνύουν κακές εξελίξεις.