αγορακι κηπος

ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΩΡΑΙΟ ΚΗΠΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΥΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΑΖΕΥΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΞΑΝΘΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑ ΤΙΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ;
μαρια

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι φοβερά ζώα και απίστευτα φονικοί κυνηγοί. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν φίλοι του ανθρώπου και αντίστοιχα ένα όνειρο με κροκόδειλους ποτέ δεν μπορεί να είναι καλός οιωνός.

Το ψήσιμο είναι μια πανάρχαιη διαδικασία μαγειρέματος και στα όνειρα έχει διττή σημασία.

Η ρόδα και γενικότερα ο τροχός είναι σύμβολο της κίνησης και της αλλαγής, του ρίσκου και των νέων αποφάσεων. Στα όνειρα, η ρόδα και ο τροχός είναι οιωνοί, άλλοτε καλοί και άλλοτε κακοί, για την πορεία της ζωής μας.

Η βάπτιση είναι μια πολύ σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή των παιδιών μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βαφτίσια.

Η ζυγαριά είναι το εργαλείο με το οποίο μετράμε μια ποσότητα και συνήθως είναι η μέτρησή της που οδηγεί σε αποφάσεις, οικονομικές ή προσωπικές. Στα όνειρα, η ζυγαριά είναι σύμβολο προτάσεων, συμφωνιών αλλά και αλλαγής πορείας.