Δόντι

Γεια σου ονειροκρίτη, θα ήθελα να μάθω τη σημαίνει το όνειρο: είχα ένα δόντι που ήταν καλό αλλά το κρέας κάτω από το δόντι ήταν σάπιο και μαύρο. Για να μην είναι το δόντι στη ρίζα σάπιο για σιγουριά το τράβηξε ένα κοντινό μου άτομο με μια κλωστή. Το δόντι όμως τελικά ήταν πολύ καλό και άσπρο. Τα υπόλοιπα δόντια ήταν άσπρα. Δεν θυμάμαι ποιο άτομο ήταν στο όνειρο μου. Ευχαριστώ για την απάντηση.
Δέσποινα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δείτε στο όνειρό σας πως σας εξαπάτησαν στη δουλειά, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πανούργους ανθρώπους οι οποίοι επιδιώκουν να σας βάλουν εμπόδια στους στόχους σας ή να σας βλάψουν.

Στα παλιά τα χρόνια ο κόκορας ήταν κομμάτι της ζωής μια και λαλούσε τα ξημερώματα αναγγέλλοντας τη νέα μέρα, ήταν δηλαδή σημάδι ανανέωσης. Διάβασε πως ερμηνεύει σήμερα ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κόκορες και κοκόρια...

Η αγαύη είναι ένα κακτώδες φυτό, που έχει πάρει το όνομα του από την κόρη του αρχαίου βασιλιά των Θηβών Κάδμου. Το φυτό αυτό λέγεται και "αθάνατος" γιατί ριζώνει και αναπτύσσεται άνετα και σε φτωχά, ξερά εδάφη ακόμα και χωρίς νερό!

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να υπνοβατείς στο όνειρο σου, σε περιμένει μεγάλη ερωτική απογοήτευση και γενικότερα στενοχώριες και πίκρες.

Τα όνειρα με ποτάμι ερμηνεύονται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του ποταμιού.

Τα καβούρια είναι πολύ νόστιμα όστρακα. Πως ερμηνεύεται όμως η παρουσία τους στα όνειρά μας; Διαβάστε την ερμηνεία του ονειροκρίτη...