ονειρο με τον πεθαμενο πατερα μου

Ειδα οτι ημουν με τον πατερα μου ο οποιος εχει πεθανει παρα πολλα χρονια .Τον ειδα ξαφνικα ενω ηξερα οτι ηταν πεθαμενος,πηγα κοντα του,τον φιλησα στο μαγουλο και αυτος με αγκαλιασε απο τους ωμους και εγω εβαλα το χερι μου στην τσεπη του παντελονιου του στο πισω μερος και προχωραγαμε σε εναν δρομο σαν να πηγαιναμε βολτα .Ολη αυτη η σκηνη μου θυμιζε σαν να ημασταν ζευγαρι γιατι εγω εννοειται οτι στον υπνο μου τον αγαπουσα ερωτικα ενω ηξερα οτι ηταν ο πατερας μου.Περτπαταγαμε και μιλαγαμε χωρις να θυμαμαι τι λεγαμε αλλα ολο αυτο ηταν καθαρα ερωτικο απο την πλευρα μου.Ξυπνησα απο τον φοβο μου γιατι μου φανηκε πολυ ασχημο ολο αυτο.Σας παρακαλω ερμηνευστε το ονειρο μου γιατι με ανησυχει για το τι μπορει να σημαινει. Ευχαριστω.
ΜΑΤΙΝΑ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με χαλιά είναι διφορούμενα, ανάλογα με την ποιότητα, την κατάσταση και το χρώμα του χαλιού. Επίσης, παίζει ρόλο και τι σχέση θα έχουμε εμείς με τα χαλιά του ονείρου μας.

Ο γκρεμός στην πραγματική ζωή είναι κίνδυνος και απειλή για τον άνθρωπο που δε θα προσέξει. Διάβασε πως ερμηνεύεται και τι συμβολισμούς έχει ο γκρεμός στα όνειρα μας.

Τα όνειρα με άμμο, γενικά είναι οιωνοί για απώλειες, προβλήματα και ανέχεια. Δείτε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με γάμο είναι στις περισσότερες περιπτώσεις κακά όνειρα που προμηνύουν ατυχίες, αρρώστιες και παρεξηγήσεις. Υπάρχουν ευτυχώς και ορισμένες εξαιρέσεις.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σαύρα στον ύπνο σου, να προσέξεις γιατί η φιλία και η αγάπη των φίλων σου είναι ψεύτικη.

Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σου κάνουν κακό την ίδια ώρα που θα σου παριστάνουν τους φίλους. Πρόσεξε, λοιπόν για να μην το μετανιώσεις.

 

 

Αν δεις όνειρο με πανέμορφα αρχαία αντικείμενα και αρχαία οικοδομήματα, να περιμένεις επιτυχία σε όλους τους τομείς.