Παλίες φιλίες

Είδα στο όνειρο μου μια παλιά φίλη μου που έχουμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε και στο όνειρο την κυνηγούσα μέσα σε στενά δρομάκια και ήταν νύχτα αλλά όλο μου ξέφευγε και δεν μπορούσα να την πλησιάσω αρκετά.Αυτό τι μπορεί να σημαίνει? Ευχαριστώ
Κωνσταντίνα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Δυστυχώς, υπάρχουν εντελώς διαφορετικές ερμηνείες για τα όνειρα με κηδεία. Για άλλους είναι καλό σημάδι, για άλλους είναι κακό. Εδώ θα δούμε όλες τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για την κηδεία.

Το μαξιλάρι του κρεβατιού συμβολίζει την ξεκούραση, τον έρωτα αλλά μερικές φορές και την απιστία.

Το γραφείο συνήθως το συνδέουμε με την εργασία αλλά και το διάβασμα, ανάλογα την ηλικία. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γραφείο.

Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ζήλεια.

Αδέρφια ενωμένα, σπίτια ευτυχισμένα, λέει το ελληνικό ρητό και επίσης, μια άλλη παροιμία λέει: “Τ’ αδέρφια όταν σμίγουνε, τριαντάφυλλα ανθισμένα”. Πως εξηγούνται όμως τα όνειρα στα οποία βλέπουμε τον αδερφό ή την αδερφή μας;

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ώριμα φρούτα σε ένα δέντρο, είναι καλός οιωνός. Αν όμως στο όνειρο σου δεις άγουρα φρούτα, σημαίνει ότι θα απογοητευτείς από κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις σου.