Εικόνα Αγίου

Είδα όνειρο ότι ενώ έκανα ποδήλατο δίπλα σε ένα ξανθό κοριτσάκι που επίσης έκανε ποδήλατο, είδα μια τεράστια εικόνα Αγίου στον ουρανό και ανέμιζε σαν σημαία. Επίσης στα αριστερά της εικόνας ήταν ένα τεράστιο φωτεινό σπαθί με τη μύτη προς το έδαφος. Νομίζω, και ότι πάνω στην εικόνα είδα το όνομα Ραφαήλ.
Ιωάννης

Ετικέτες

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 6 μήνες

Ιωάννη, το όνειρο σου είναι πολύ καλός οιωνός. Καταρχήν, το ποδήλατο δίπλα στο κοριτσάκι σημαίνει πως οι ελπίδες σου θα πραγματοποιηθούν και οι δουλειές σου θα πάνε καλά. Είδες όμως και την εικόνα του Αγίου στον ουρανό. Και ο Άγιος στο όνειρο είναι πάντα σημάδι ευλογίας, ευτυχίας και ότι θα έχεις απολαβές (πνευματικές ή υλικές).

 

 

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δούμε στο όνειρό μας το πάτωμα, ο ονειροκρίτης λέει ότι το πάτωμα υποδηλώνει την στήριξή μας. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει έναν διαχωρισμό ανάμεσα στο συνειδητό και στο υποσυνείδητο...

Από κει και πέρα:

Τα όνειρα με μπουλντόζα έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος της μπουλντόζας, την κατάστασή της και τι ακριβώς βλέπουμε ότι κάνει. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις μπουλντόζες στα όνειρά μας.

Τα λιβάδια σαν σύμβολο υποδηλώνουν την ηρεμία και την ευτυχία. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λιβάδι.

Το άρωμα είναι ένα σύμβολο του θέλητρου, όργανο της αποπλάνησης και του έρωτα. Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι συνώνυμο της μοσχοβολιάς και της ευωδίας.

Τα κοχύλια προέρχονται από τη θάλασσα και συνήθως σχετίζονται με τη γονιμότητα, τα ταξίδια και τον έρωτα. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κοχύλια.