πλαστικη μυτης

Ήμουν με ένα άτομο της οικογένειας μου σε ένα ιατρείο και έλεγε ότι θα έκανα πλαστική στη μύτη . Εκεί εξηγούσα με λεπτομέριες στον γιατρό πως θα ήθελα να ήταν η μύτη μου . Όμως, ξύπνησα και δεν είχα την μύτη που ήθελα . Μετά είδα ότι είχα πάει ξανά σε έναν άλλο γιατρό και του έλεγα πάλι με λεπτομέριες πως θα ήθελα να ήταν η μύτη μου . Εκεί θυμάμαι ήμουν με την γιαγιά μου . Και όντως μετά την εγχείρηση είχα την μύτη ακριβώς όπως την ήθελα . Μετά ξύπνησα απότομα .
Σοφια

Ετικέτες

Ειδα στον υπνο μου 3 αλογα με τους αναβατες .επεσε το ενα με τον αναβατη του σε λασπη αλλα καταφερε να σηκωθει μετα απο προσπαθεια .οι αλλοι δυο αναβατες ετρεξαν καλπαζοντας να ειδοποιησουν τον ιδιοκτητη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όπως κι αν δεις στο όνειρό σου έναν Άγιο ή  μια Αγία, είναι ένα πολύ καλό όνειρο. Γενικά, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αυτό το όνειρο είναι οιωνός ότι θα λάβεις βοήθεια και προστασία από πολύτιμο φίλο/φίλη.

Αν στο όνειρό σου ο Άγιος χαμογελά, τότε περίμενε ευχάριστα νέα και πολλή ευτυχία.

Τα όνειρα με μοναστήρια έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπει κανείς και πως ή ποιος το βλέπει.

Τα όνειρα με χορό θεωρούνται οιωνοί και σημάδια του έρωτα και του πάθους, ειδικά αν ο χορός είναι το ερωτικότατο τάνγκο.

Τα μακαρόνια και γενικότερα τα ζυμαρικά στα όνειρα είναι καλοί οιωνοί, αφού ο ονειροκρίτης τα θεωρεί προμηνύματα ευτυχίας, τύχης και καλών συνθηκών.

Τα χάπια μπορεί να είναι το μέσο για να γίνουμε καλά αλλά μπορεί να είναι και "φαρμάκι" για τη ζωή μας. Κάπως έτσι, ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με χάπια και άλλα φάρμακα.

Ετσι, αν ονειρευτείς να πίνεις χάπια χωρίς να είσαι άρρωστος, θα πάρεις στενοχώρια. 

Αν ένας άντρας δει στο όνειρό του να έχει μουστάκι του μεγάλο και παχύ, σημαίνει ότι θα έχει μεγάλη πέραση και επιτυχίες στα ερωτικά του. 

Αν επιπλέον δει ότι περιποιείται αυτό το μουστάκι, σημαίνει ότι θα βρει αγάπη και θα γίνει ευτυχισμένος.