Παππους

Καλησπερα είδα χτες στο όνειρο μου τον παππού εχει πεθάνει εδω και χρόνια αλλά σπάνιες φορές τον βλέπω στν ύπνο μου τον είδα να ειναι ζωντανός και να μου μιλάει ήταν πιο αδύνατος στο όνειρο αποτι ήταν στν πραγματικοτητα και ήταν αλλιώς το πρόσωπο του! Είδα πως έτρεχα τν αγκαλιάζα και του έλεγα παππου ζεις; Και μου είπε πως ζούσε τόσο καιρό απλά ηταν κρυμμένος και έτρεχα να τν φίλης ωμά τν αγκαλιασω με χαρά και μου ειπε δεν ειναι το ίδιο τωρα πλέον εισαι μεγαλη οτν πέθανε ήμουν Πέμπτη δημοτικού τωρα ειμαι 19 χρόνων! Επίσης την ωρα που μου έλεγε όλα αυτά έκλαιγα πολυυ απο στεναχωρια και θυμάμαι που του ειπα στο ονειρο " παππου είχα ευχηθεί στν θεό να ζωντανεψεις για λιγο να σε δώ έστω για λιγο να μιλησουμε και ειδες που εγινε; Αυτό ηταν το όνειρο μου θα χαρώ πολυ να παρω απαντηση!
Γιωτα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη το όνειρο με φαγητό είναι καλό μόνο αν δεις ότι τρως μαζί με κάποιους άλλους. Διαφορετικά αν ονειρευτείς ότι τρως φαγητό μόνος σου, έρχονται δύσκολες μέρες.

Τα ψέματα είναι η οδός του κακού. Είναι το ανέντιμο, το υποκριτικό, η επιτομή της άρνησης του ανθρώπου να παραδεχτεί την αλήθεια. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψέματα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μέλισσες να πετούν σε σμήνος, σημαίνει ότι θα έχεις κέρδη.

Πολλές μέλισσες που πηγαινοέρχονται στην κυψέλη, σημαίνουν χαρά, ευτυχία, αφθονία και αγάπη στην οικογένεια σου.

Το χαλάζι είναι η χειρότερη μορφή υετού, μια και προκαλεί καταστροφές σε καλλιέργειες, αυτοκίνητα, αεροσκάφη, γυάλινες κατασκευές, ενώ η έντονη χαλαζόπτωση μπορεί να αποβεί μοιραία και για τον άνθρωπο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με χαλάζι.

Τα καρύδια είναι ένας από τους πιο σημαντικούς σε θρεπτική αξία ξηρούς καρπούς αφού στη ζαχαροπλαστική, στη μαγειρική και τρώγεται και σκέτο. Είναι δε τόσο ανθεκτικά που συχνά η λέξη καρύδι χρησιμοποιείται στην καθημερινότητα μας για να χαρακτηρίσει κάποιον. Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καρύδια;

Η χαίτη στα ζώα δείχνει ρώμη και είναι στοιχείο επιβολής. Στα όνειρα ο ονειροκρίτης εξηγεί την παρουσία χαίτης ως ένα δείγμα κοινωνικοποίησης.