Χερι - Χερι με ατομο αντίθετου φύλλου

Είδα όνειρο ότι κρατούσα απο το χέρι μια κοπέλα καστανόξανθη με λευκό φόρεμα και περπατούσαμε μέσα απο ένα πάρκο όπου γινόταν μια δεξίωση.Καθώς περπατούσαμε, πάντα κρατώντας το χέρι, μου είπε ότι ο πατέρας της έχει πεθάνε χωρίς να την ρωτήσωι. Στη συνέχεια περάσαμε πάνω απο γραμμές τρένου, απο παγκάκια γεμάτα και βρεθήκαμε σε ένα πλακόστρωτο δρομάκι, όπου και το περπατήσαμε μέχρι τέλος. Μετά αρχίσαμε να επιστρέφουμε πίσω, απο το ίδιο δρομάκι αλλά στην επιστροφή άνοιξα μια σιδερένεια πόρτα χρώματος ανοικτό καφέ και πρώτα πέρασε η κοπέλα και μετά εγώ. Στο τέρμα του δρόμου ήταν ένα ζευγάρι όπου έκανε έρωτα δημοσίως και επειδή η κοπέλα το κοίταξε, ο άντρας μας έφτυσε αλλά δεν μας "πέτυχε" διότι είχαμε απομακρυνθεί. Ευχαριστώ.
Ιωάννης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με άντρα ή άντρες έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη, ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπετε αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο αυτό.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να μαζεύεις σκουπίδια με το φαράσι, θα πληροφορηθείς ότι κάποιοι λένε κακόβουλα σχόλια εις βάρος σου.  Είναι άτομα του περιβάλλοντός σου είτε στην οικογένεια είτε στη δουλειά σου.

Τα κάστανα είναι χειμωνιάτικοι ξηροί καρποί με πλούσια γεύση και νοστιμιά, αρκετές θερμίδες, μεγάλη διατροφική αξία αλλά και οφέλη για την υγεία. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τα κάστανα στα όνειρά μας;

Κατά τον ονειροκρίτη, το κρεβάτι στο όνειρο συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα, τις απολαύσεις και το γάμο. Παράλληλα, όμως μπορεί να είναι οιωνός για ατυχίες ή θλιβερά γεγονότα.

Οι γείτονες είναι οι άνθρωποι που βλέπουμε καθημερινά στο δρόμο, στα μαγαζιά, στο ασανσέρ, ανταλλάσουμε κουβέντες μαζί τους, και τυπικά λόγια χωρίς τις περισσότερες φορές να έχουμε κάποια ιδιαίτερη σχέση. Πολλές φορές, οι γείτονες είναι πηγή ανησυχίας και προβλημάτων.

Τα όνειρα με μοναστήρια έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπει κανείς και πως ή ποιος το βλέπει.