αγαπημενη

Είδα ότι ανεβαιναμε σε ένα ύψωμα από τη θάλασσα με την κοπέλα που έχουμε χωρίσει εδώ και λες μέρες και βρήκαμε ένα σπίτι με σκυλιά ενώ χαιδευα ένα μικρό και έπαιζα πήγε η κοπέλα να ξαπλώσει μέσα στο σπίτι υπήρχαν δύο μονά κρεβάτια και ξάπλωσε στο ένα ενώ στο διπλανό ήταν ένας άντρας που της έπιανε το πόδι και μπήκα εγώ και της είπα να φύγουμε αλλά εκείνη έκλεισε τα μάτια σκεπάστικε και μου είπε ότι θα κοιμηθώ και εκείνος γύρισε το κεφάλι του αντίθετα και εγώ τράβηξα τις κουβέρτες της και τη ξεσκεπασα και την ρώτησα αν θα έρθει και δεν μου απάντησε έπειτα πήρα το σκυλάκι της το άφησα απανω της αλλά δεν έκανε τίποτα συνέχισε να κοιμάται και ξύπνησα . Τι σημαίνει αυτό?
κωστας

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα δελφίνια είναι ένα από τα ζώα που συμβολίζουν τη φιλία και τη ζεστασιά, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι γίνονται εύκολα φίλοι του ανθρώπου. Κάπως έτσι, εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με δελφίνια, που θεωρούνται πολύ καλοί οιωνοί.

Όπως συμβαίνει συχνά στον ονειροκρίτη, η καρέκλα στο όνειρο έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της καρέκλας που θα ονειρευτείς.

Πολύ κακό όνειρο αν δείς αγκίστρι, κι αυτό γιατί ο ονειροκρίτης θεωρεί το αγκίστρι ένα από τα ισχυρά σύμβολα του κακού.

Το αεροδρόμιο ειναι ο χώρος από τον οποίο απογειωνόμαστε για άλλα μέρη αλλά ταυτόχρονα και το μέρος όπου καταλήγουμε σε ένα μακρυνό ταξίδι. Συνήθως, στον ονειροκρίτη τα αεροδρόμιο συνδέονται με επαγγελματικά ή οικονομικά, αλλά και γενικότερα με αλλαγές στη ζωή μας.

Το να ονειρεύεστε ότι είστε εντελώς ή εν μέρει γυμνός μπορεί να είναι ανησυχητικό, αλλά είναι πολύ συνηθισμένο.

Οι Άγιοι Τόποι, ο Τάφος του Χριστού, η Ιερουσαλήμ και οι εκκλησίες της είναι πνευματικά σύμβολα, τα οποία ο ονειροκρίτης εξηγεί ως ένδειξη Θείας εύνοιας για αυτόν που τα βλέπει στο όνειρό του. 

Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου ότι πηγαίνεις να προσκυνήσεις στους Αγίους Τόπους τότε  να περιμένεις την πρόοδο και επιτυχίες.