Στο Ξενοδοχιο,στο περίπτερο

Είδα δυο όνειρα μαζι . 1ο πήγα στο περίπτερο ήθελα ξυρους καρπούς πήγα στο μαγαζί ήξερα τους ανθρώπους και με ήξεραν ενώ στην πραγματικότητα δεν μου λένε κατι ηταν ηλικίας 60 χρόνων περίπου ειπα να μου κάνουν θρύψαλα φουντουκι σε μηχανι που είχε 18 €το κιλό άνοιξα το πορτοφόλι να πληρώσω και είχα κέρματα πολλά ηταν πολυ βαρύ το πορτοφόλι το περίεργο όμως οτι ηταν σε διάφορα χρώματα ροζ μπλε κόκκινο κιτρινο και την ρώτησα άλλαξαν τα κέρματα και μου λέει ναι εχει 1 βδομάδα. Τέλος πριν φύγω μου έδωσε σε σακουλάκι ένα συκω με κατι άλλο ηταν όπως την βαρβαρα το παραδοσιακό γλυκό και εφυγα! Στην συνέχεια είδα οτι βρέθηκα σε ένα ξενοδοχιο και πήγα στο μπουφέ να παρω γλυκό ενώ είχε 2.80 στν ταμπέλα όταν ζήτησα τον λογαριασμό μου ειπε 40 ευρω με πήγε και σε ψυγείο να δώ γλυκά και είχαν όλο τιμές 240€ κ έτσι μετα πήρα και κατι άλλο και μου ζήτησαν αλλά 30 ευρω εγω μάλωσα μαζι τους γιατι νευρίασα που με κορόιδευαν και έφυγα απο τα νεύρα μου ξέχασα την τσάντα μου έκλεγα και όταν πήγα να την παρω μου είπαν αλλά 10 ευρω να δωσω γιατι μου είχαν χρεώσει την πρώτη φορά κατι λάθος και μου έδωσαν δωρεάν 2 χυμούς πορτοκαλί και όταν έφυγα και επέστρεψα να παρω την τσάντα και να δώσω τα λεφτά μου έδωσαν αλλά 2 γαλατά κακάο δωρεάν αλλά οτν τις ειπα γιατι θέλεις τα λεφτά μου ειπε αφού σου δώσαμε χυμούς και γαλατά τζαμπα και ζήτησα συγνώμη πήρα την τσάντα μου και εφυγα
Γιωτα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το χαμόγελο δείχνει τη χαρά και τα θετικά συναισθήματα, και είναι αναγκαίο στη ζωή για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Πώς όμως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το χαμόγελο στα όνειρα; Δείτε τις ερμηνείες.

Η τσουκνίδα είναι ένα συνηθισμένο φυτό στην ύπαιθρο, που όμως αποφεύγουμε αν και έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Ο ονειροκρίτης δίνει τις εξής ερμηνείες για τα όνειρα με τσουκνίδα.

Γενικά, η τσουκνίδα στο όνειρο σημαίνει ότι θα βιώσεις ζήλια και αχαριστία από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Όπως συμβαίνει συνήθως, τα όνειρα με ξύρισμα έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος θα το δει αλλά και τι ακριβώς θα δει ότι ξυρίζει.

Ετσι, αν ένας άντρας ονειρευτεί ότι ξυρίζεται ή ότι τον ξυρίζουν, είναι καλό οιωνός. Σημαίνει ότι θα απαλλαγεί από κάποιες στενοχώριες ή από προβλήματα οικονομικής φύσης.

Για τους ερωτευμένους που θα δουν στο όνειρό τους ένα ελάφι, είναι οιωνός ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο τρέφει αληθινά αισθήματα και απέραντη αγάπη για αυτούς.

Ο θυμός και η οργή είναι μια φυσιολογική αν και αρνητική έκφραση του ανθρώπινου ψυχισμού και των συναισθημάτων μας. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους να είναι θυμωμένοι.

Τα όνειρα με δαχτυλίδια δε θεωρούνται πάντα καλά όνειρα και οι ερμηνείες είναι διαφορετικές για κάθε περίπτωση.