Μωρό που θηλάζει

Είδα στον ύπνο μου ότι είχα μωρό, βρέφος. Ήμουν μόνη στην αρχή, αλλά μετά ήρθαν όλοι οι δικοί μου και με βοηθούσαν. Ήμουν ξαπλωμένη. Η μάνα μου, μου έβαλε το μωρό δίπλα μου στο κρεββάτι για να κοιμηθεί μαζί μου. Το παιδί το έκανα με τον σύζυγό μου, αλλά αυτός δεν φαινόταν καθόλου στο όνειρο, νομίζω ότι ήταν μακρυά και τον περιμέναμε νάρθει. Αντίθετα, ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου ένας άλλος άντρας, και με βοηθούσε να θηλάσω. Μου έβαλε το μωρό στο μαστό, αλλά αντί γάλα έτρεχε αίμα. Μου είπε να το βάλω στον αριστερό που ήταν καλός, αλλά εκεί ξύπνησα.. Ήταν πολύ έντονο όνειρο - ξύπνησα έχοντας ακόμα την αίσθηση του θηλασμού και έψαχνα το στήθος μου...
Λήδα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με πόρτα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το πως θα δούμε την πόρτα και τι είδους θα είναι. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πόρτες.

Πολλές οι ερμηνείες του ονειροκρίτη για τη νύφη στα όνειρα. Ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακόμα κι αν εσείς που είδατε το όνειρο με μια νύφη είστε άντρας ή γυναίκα. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρα με νύφες.

Η παγίδα είναι γενικά όνειρο με διττή σημασία. Δηλαδή αν ονειρευτείς ότι έχεις πιαστεί σε μια παγίδα (π.χ. για ζώα ή πουλιά) σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα είτε γιατί κινδυνεύεις από κάποια αρρώστια είτε στην πραγματικότητα νιώθεις παγιδευμένος σε καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις.

Είδες στο όνειρό σου ότι μαγείρευες ή ότι ήσουν μαγείρισσα; Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μαγείρεμα.

Το γέλιο στην ζωή μας είναι απαραίτητο γιατί δηλώνει ευχαρίστηση και απελευθέρωση. Στα όνειρα όμως το γέλιο έχει διαφορετική ερμηνεία και δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το γέλιο στο όνειρό μας.

Γενικά, το σμαράγδι συμβολίζει τον έρωτα, την υγεία και την εκτίμηση αλλά ταυτόχρονα έριδες, ζήλιες και καυγάδες.

Αν ονειρευτείτε σμαράγδια σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πλούτη και πιθανώς περιουσία από κληρονομιά για την οποία όμως θα σας προκαλέσουν προβλήματα άλλοι.