Σκάλες και σύντροφος

Καλησπέρα. Είδα πρόσφατα ένα όνειρο το οποίο περιελάμβανε τους γονείς μου και την νεα μου σχέση. Είχαμε πάει σινεμα, έπειτα ξαφνικά βρεθήκαμε σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι μου (που όντως υπάρχει) κι έπειτα τον κάλεσα στο σπιτι (το οποίο όμως δεν ειχε την εικονα του πραγματικού μου σπιτιου). Ήταν πολύ σκοτεινά ολα και του πρότεινα να ανεβούμε στην ταράτσα. Ανεβαίναμε τις σκάλες όπου ξαφνικά σταματήσαμε κι αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Όταν επεστρεψα υποτιθεται οτι συζήτησα με τη μητέρα μου ότι είχα αργήσει.
Ευαγγελία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με φαντάσματα και πνεύματα δεν είναι καλά όνειρα. Αντίθετα, αν δειτε φάντασμα στον ύπνο σας πρέπει να πάρετε προφυλάξεις γιατί κάποια συμφορά έρχεται σε εσάς και τους δικούς σας, ενώ είναι σε κίνδυνο η όποια περιουσία έχετε.

Το σκάψιμο είναι συνήθως μια χειρωνακτική εργασία και στα όνειρα έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το ποιος σκάβει, τι σκάβει αλλά και πως νιώθει αυτός που βλέπει το όνειρο. Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με σκάψιμο.

Αν ονειρευτείς πως επιστρέφεις κάτι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως παρόλο που θα δώσεις την υπόσχεση σου κάπου, δυστυχώς  δεν θα κρατήσεις το λόγο σου.

Αν δούμε στο όνειρό μας το πάτωμα, ο ονειροκρίτης λέει ότι το πάτωμα υποδηλώνει την στήριξή μας. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει έναν διαχωρισμό ανάμεσα στο συνειδητό και στο υποσυνείδητο...

Από κει και πέρα:

Πρόσεξε αν δεις μια άδεια σούβλα, γιατί κάποιοι σε κατηγορούν στο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Αν δεις σούβλα το Πάσχα με αρνί να ψήνεται καλά σημαίνει ότι θα έχεις καλή ζωή και ευτυχισμένη οικογένεια.

Αν δεις το αρνί με αίμα πάνω, δηλαδή άψητο, σημαίνει ότι κάποιοι σε επιβουλεύονται και λένε λόγια πίσω από την πλάτη σου.