Ξυλοδαρμός

Για σας, σήμερα είδα ένα όνειρο, όπου ήμουν στο γήπεδο και σε μια φαση χτυπάω έναν και προσπαθουσα να του πάρω ένα πανό και αργοτερα χτυπουσα ενα παιδάκι για να του παρω μια μπλε τιραντε μπλουζα αυτο εκλεγε αλλα μετα του την εσωσα πισω.Τι σημενουν ολα αυτα αραγε ? :/
Χ

Ετικέτες

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 7 μήνες

Το όνειρό σου δείχνει οργή, αγανάκτηση ή ανησυχία γενικότερα για κάποια θέματα που σε απασχολούν, και για τα οποία θα ήσουν διατεθειμένος να κάνεις τα πάντα (ακόμα και να χτυπήσεις άλλους) για να τα λύσεις. Το γεγονός ότι έδωσες πίσω την μπλούζα στο παιδάκι δείχνει ότι δεν θες να έχεις βάρος στη συνείδησή σου τις λάθος πράξεις που σκέφτεσαι μερικές φορές να κάνεις.

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο σκορπιός είναι ένα από τα πλέον επικίνδυνα και σε ορισμένες περιπτώσεις θανατηφορά έντομα για τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό, και ο ονειροκρίτης θεωρεί τα όνειρα με σκορπιούς ως οιωνούς κακών γεγονότων ή προμηνύματα για ύπουλα σχέδια.

Προφανώς όνειρα με αυτοκτονία μόνο καλά δεν είναι. Συνήθως αν ονειρευτείτε ότι αυτοκτονείτε σημαίνει ότι σας περιμένουν αναποδιές και προβλήματα στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Οπότε καλό είναι να ηρεμήσετε και να δείτε τι πάει στραβά. Η ζωή είναι όμορφη και δεν αξίζει να χαλάτε τον ύπνο σας για οποιοδήποτε πρόβλημα.

Αν είσα ανύπαντρη γυναίκα και δεις πως πλέκεις μαλλί θα παντρευτείς γρήγορα. 

Αντίθετα, το όνειρο με πλέξιμο είναι κακό για μια παντρεμένη. Προμηνύονται καβγάδες και οικογενειακά προβλήματα. Αν όμως δεις τον άντρα σου να πλέκει, σημαίνει ότι κάνει σωστά σχέδια για το μέλλον.

Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ζήλεια.

Είδες φόρεμα στο όνειρό σου και αναρωτιέσαι τι σημαίνει; Δύσκολη η ερμηνεία γιατί εξαρτάται από το τι ακριβώς είδες. Διάβασε παρακάτω τις πιο συνηθισμένες ερμηνείες από τον ονειροκρίτη.

Ο καρκίνος είναι μια από τις πιο άσχημες αρρώστιες που ταλαιπωρούν τον άνθρωπο. Όλοι λίγο πολύ έχουμε κάποιον γνωστό ή συγγενή με αυτήν την ασθένεια και είναι λογικό να βλέπουμε όνειρα με καρκίνο. Τι σημαίνουν όμως και πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον καρκίνο;