Η ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ

ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΗΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΥΡΕΜΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΙΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟΣΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΛΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΗΠΝΑΩ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΜΙΝΑ

Ετικέτες

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 7 μήνες

Μίνα, το όνειρό σου είνα καλός οιωνός. Οι πεθαμένοι στο όνειρό μας είναι στις περισσότερες περιπτώσεις σημάδι για καλή τύχη για εμάς και την οικογένειά μας. Η μόνη εξαίρεση είναι να δεις έναν πεθαμένο να σου λεει λόγια που δεν τα καταλαβαίνεις, το οποίο όμως δεν συνέβη σε εσένα. Στην περίπτωσή σου το όνειρο με την πεθερά δείχνει ότι θα έχεις την τύχη με το μέρος σου σε διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν.

 

ΣΤΕΛΛΑ

πριν από 3 χρόνια 7 μήνες

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ...ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΠΕΘΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ..ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ (ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ )...ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΟΥ ΕΤΡΕΞΑ ΜΑΚΡΥΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΝΙΑΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ...ΤΡΟΜΑΞΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΞΥΠΝΗΣΑ ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ...

Σοφία

πριν από 2 χρόνια

Είδα την πρωην πεθερά μου που πέθανε πριν 40 ημερεσ καθιστή σε μια καρέκλα σε ένα άγνωστο δωμάτιο με κλειστά μάτια και μαζί της μια γυναίκα που τησ αφορούσε το δέρμα της και όταν τησ είπα γιατί το κάνει η απάντηση ήταν πρέπει να μπει στο χώμα καθαρή !!!!

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το όνειρο με γυναίκες έχει διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με το ποιος το βλέπει και τι στυλ γυναίκας ονειρεύεται. Στη γενική περίπτωση πάντως η γυναίκα συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα και το σεξ αλλά και την ραδιουργία και τα υποχθόνια σχέδια.

Το να ονειρευτείς ψητό οποιουδήποτε είδους θεωρείται ένα πολύ καλό όνειρο, πλην κάποιων εξαιρέσεων.

Το παζλ είναι πολύ έξυπνο παιχνίδι όπου πρέπει να βάλουμε τα κομμάτια σε μια λογική σειρά. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με παζλ.

Ο λαγός είναι ένα χαριτωμένο ζώο που φημίζεται για την ταχύτητά του. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε λαγούς.

Η παγίδα είναι γενικά όνειρο με διττή σημασία. Δηλαδή αν ονειρευτείς ότι έχεις πιαστεί σε μια παγίδα (π.χ. για ζώα ή πουλιά) σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα είτε γιατί κινδυνεύεις από κάποια αρρώστια είτε στην πραγματικότητα νιώθεις παγιδευμένος σε καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις.

Γενικά τα όνειρα με παιχνίδια είναι καλά όνειρα.  Αν ονειρευτείς ότι παίζεις με παιδικά παιχνίδια θα έχεις ηρεμία, χαρές και κέρδη στην οικογένεια και την επαγγελματική ζωή σου αντίστοιχα.