αγκαλια

Ο φίλος μου που έχουμε σχέση είδε όνειρο ότι συναντηθήκαμε και ήθελε να με αγκαλιάσει αλλά εγώ τραβιόμουν συνέχεια.Δεν μιλούσαμε καθόλου αλλά δεν μαλώναμε κιόλας.Τι σημαίνει το όνειρό του?
Θαλεια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το σκάψιμο είναι συνήθως μια χειρωνακτική εργασία και στα όνειρα έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το ποιος σκάβει, τι σκάβει αλλά και πως νιώθει αυτός που βλέπει το όνειρο. Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με σκάψιμο.

Όπως συμβαίνει συχνά στον ονειροκρίτη, η καρέκλα στο όνειρο έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της καρέκλας που θα ονειρευτείς.

Το ψάρεμα είναι μία ασχολία που συνδυάζει την ηρεμία και την υπομονή. Μάλιστα, όταν η ψαριά είναι καλή για τον ψαρά, είναι επιτυχία και φέρνει σίγουρα ευμάρεια μια και τα ψάρια που έπιασε μπορεί να τα φάει ή να τα πουλήσει για να βγάλει λεφτά.

Γενικά το όνειρο με σχολείο δείχνει ότι είτε έχετε ανασφάλεια και αναπολείτε το παρελθόν ή θέλετε να έχετε ευτυχία στη ζωή σας. 

Τα καβούρια είναι πολύ νόστιμα όστρακα. Πως ερμηνεύεται όμως η παρουσία τους στα όνειρά μας; Διαβάστε την ερμηνεία του ονειροκρίτη...

Τα όνειρα με ψυγεία δεν είναι συχνά, ωστόσο όταν τα βλέπετε πρέπει να σκεφτείτε καλά τι ακριβώς είδατε. Γιατί ο συμβολισμός του ψυγείου αλλάζει ανάλογα με το πως το είδατε, άδειο ή γεμάτο, λευκό ή μαύρο.