Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Τον νεκρό πατέρα μου

Είδα τον πατέρα μου που έχει πεθάνει εδώ και ένα χρόνο να κάθεται σε ένα γραφείο .Μπροστά από το γραφείο περνούσαν άνθρωποι άγνωστοι σε μένα ,έδιναν λεφτά (χαρτονόμισμα) στον πατέρα μου και κείνος τους έδινε ένα χαρτί,ένα έντυπο.Δεν μιλούσε,μόνο έβαζε τα χρήματα σε ένα κουτί. Ίσως(δεν το θυμάμαι πολύ καλά) να έβαζα εγώ τα χρήματα στο κουτί αφού ήμουν και εγώ εκεί.Ο πατέρας μου δεν μου μίλησε καθόλου.Κάποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι κάποια χαρτονομίσματα ,που είχαν πέσει στο πάτωμα τα πατούσα με το πόδι μου. Δεν έσκυψα όμως να τα πάρω,παρά τα έσπρωχνα με το πόδι μου να πάνε πιο πέρα.
Κατερίνα

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Αν δεις στο όνειρό σου ένα μεγάλο στόμα με κόκκινα χείλη σημαίνει επιτυχίες.

Αντίθετα, το μικρό στόμα συμβολίζει την υποκρισία.

Αν δεις όνειρο με κάποιον να σου δείχνει το στόμα του ή τα δόντια του να περιμένεις προβλήματα υγείας. Ειδικά αν το στόμα του είναι σε κακή κατάσταση.

Ενα από τα πιο καλά όνειρα. Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το πρόβατο στο όνειρό μας συμβολίζει ευτυχία.

Γενικά, τα όνειρα με ξηρασία είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά πως εξηγεί αυτό το όνειρο ο ονειροκρίτης.

Τα όνειρα με τσάντα έχουν διαφορετική ερμηνεία από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το είδος και την ποιότητα της τσάντας. Δείτε πως εξηγούνται τα όνειρα με τσάντες.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας μια βρύση χωρίς να τρέχει νερό σημαίνει συνήθως στενοχώριες και πίκρες στην οικογένειά σας. Το ίδιο δείτε να τρέχει βρώμικο νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να μαζεύεις σκουπίδια με το φαράσι, θα πληροφορηθείς ότι κάποιοι λένε κακόβουλα σχόλια εις βάρος σου.  Είναι άτομα του περιβάλλοντός σου είτε στην οικογένεια είτε στη δουλειά σου.