αγκαλιασμα πεθαμενου πατερα

ειδα τον πατερα μου που εχει πεθανει εδω και 5 χρονια να με πλησιάζει και ξεροντας οτι ειχε καρκινο και θα πεθενε προσπαθουσε να μου το πει με πλαγιο τροπο.μου ειπε λοιπον, ενω αστειευόταν για τα μαλλιά του που δεν<< στρώνουν>> ξερεις οι γιατροι μου είπαν ότι θα μου κοψουν τα χερια απο τους καρπους γιατι θελουν να παρουν αιμα για εξετάσεις.Εγω τρελάθηκα τον αγκάλιασα και έκλεγα λέγοντας του ότι αυτά ειναι βλακείες ενω ήξερα ότι τελικα θα τον χάσω.
φωτεινη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το γράψιμο είναι μια από τις λειτουργίες του ανθρώπινου είδους που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Με το γράψιμο ο άνθρωπος σκέφτεται, καταγράφει τα σχέδια του, διαβάζει και ονειρεύεται. Να πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γράψιμο και γραφή.

Η καλλιτεχνική έκθεση κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πνευματικές ανησυχίες.

Η έκθεση βιομηχανικών προϊόντων φανερώνει το θετικό σου πνεύμα.

Τα όνειρα με τούνελ δεν θεωρούνται καλά όνειρα γιατί υποδηλώνουν απρόσμενες αλλαγές, οικονομικές δυσκολίες και αδιέξοδα, συναισθηματικές εμπλοκές, και γενικά δυσάρεστες καταστάσεις στην εργασία, τον έρωτα και την οικογένεια.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο λαός και αυτό ακριβώς ισχύει και για τα όνειρα με καπνό. Είναι άσχημα και συνήθως προμηνύουν κακές εξελίξεις.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι κρατάς σκούπα και σκουπίζεις, σημαίνει τι θα βάλεις σε τάξη και σε σωστό δρόμο τις υποθέσεις σου.

Η πάπια στα όνειρα είναι συνήθως καλό σημάδι. Συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.