βόλτα με γονεις

Ονειρευτηκα οτι ειχα γυρισει απο βολτα με τους γονεις μου κ λιγο μετα βρεθηκα στο δωματιο μου με τον φιλο μου να φιλιομαστε.φευγοντας απο το δωματιο και μπαινοντας στο σαλονι βρηκα τους γονεις μου να καθονται στον καναπε με τους γονεις του φιλου μου,οι οποιοι ειχαν ερθει ξαφνικα για να γνωριστουν με τους δικους μου.υπηρχε οικειοτητα μεταξυ τους.αστειευονταν κ γενικα υπηρχε πολυ καλη ατμοσφαιρα.εκτος απο τη μητερα μου η οποια φαινοταν θυμωμενη η ενοχλημενη απο κατι.με τον φιλο μου καθομασταν πολυ κοντα τους στον καναπε κ ετοιμαζομασταν να φυγουμε για βολτα...
Νονη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η ψωρίαση ή ψώρα είναι μια χρόνια, μη μεταδοτική ασθένεια του δέρματος και των αρθρώσεων. Προκαλεί συνήθως κόκκινίλες, φολιδωτές κηλίδες στην επιδερμίδα.  Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψώρα;

Αντίθετα με ότι θα περίμενε κανείς, αν δείτε λεφτά στο όνειρό σας μόνο καλό δεν είναι. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο ονειροκρίτης λέει πως είναι κακό όνειρο με λίγες εξαιρέσεις.

Τα ατυχήματα συμβαίνουν δυστυχώς και είναι λογικό να βλέπουμε και όνειρα σχετικά με αυτά. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ατυχήματα και δυστυχήματα.

Η παρουσία αστυνομικού συνήθως σημαίνει μπλεξίματα και δύσκολες υποθέσεις, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αστυνομικούς και αστυνομία.

Αν ονειρευτείτε ένα δάσος από βελανιδιές, είναι σημάδι γονιμότητας, ευτυχίας, και επιτυχιών σε όλους του τομείς της ζωής σας.

Βελανιδιά γεμάτη βελανίδια σημαίνει προαγωγή για τους εργαζόμενους και παιδιά ή εγκυμοσύνη για τους παντρεμένους.

Το συνεργείο είναι εκεί όπου όλοι πάμε κάποια στιγμή για να διορθώσουμε βλάβες στα οχήματά μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με συνεργείο αυτοκινήτων.